SANDĖLYJE! Už Tesla Model 3 Automobilių Galinio Kamieno Garso Izoliacija Medvilnės Kilimėlis Garso Izoliacija Apsauginė Trinkelėmis Triukšmą, Mat Automobilio Aksesuaras


Žymos: 3 modelis, modelis 3 tesla spoileris, "subaru" garso korektūros, automobilio lipdukas, model3 tesla, Ausies Apsaugoti, butilo guma, tesla model 3 displey, led tatuiruotės, garso izoliacija putų.

€107.46 €158.03
  • Yra sandėlyje
  • w101844


개인 통관 코드 (ID 카드 번호와 유사, 특히 통관, 형식: P + 12 자리). 당신의 외국인 한국에서 보내주십시오 생년월일. 당신의 대답을 기다리는. 좋은 하루 되세요.

Decription:

★【Specialias Pritaikytas Tesla Model 3 2017-2019】: Mixsuper Galiniai Kamieno garso izoliacija Medvilnės Kilimėlis buvo custom-sumažinti specialiai modelis 3. Drastiškai sumažinti vėjo triukšmą patekti į saloną, kartu su kitų pašalinių garsų.

★【Kodėl jūs turite garso izoliacija Apsauginė Trinkelėmis】Drastiškai sumažinti vėjo keliamą triukšmą važiuojant dideliu greičiu, padidintas nepralaidžiose pobūdis automobilį.pagerinti aušinimo automobilio salono oro kondicionavimo sistema, laikykite savo automobilį daugiau uždaroma taip, kad jūs galite laikyti savo automobilį nuo dulkių, lietaus ir rūko.

★【Aukštos Kokybės Medžiaga】: Pagamintas iš aplinkai medžiagų,tos pačios medžiagos kaip ir jūsų originalaus automobilių.bekvapis,be formaldehido.Jis tvirtas,ilgalaikis, naudoti,Saugoti jūsų automobilį nuo senėjimo.

★【Lengva įdiegti】Nuvalykite vietą, kurioje gabalai turi būti taikomos, Šalinti biurokratizmą iš garso izoliacija trinkelėmis, stumti jį virš įdiegta vietą ir spustelėkite jį kelis kartus.

★【už Tesla Model 3 Priedai】: Įskaitant 4 Paketas, priekinių/galinių durų,1 Paketas Priekinio Ramstis-A pakopa) ir 1 Pak Centre Ramstis(B Ramstis),1 Pak Stogo Vėjo Triukšmo Mažinimas.Turi turėti Tesla Model 3 savininkai!Padaryti savo automobilį daugiau uždarytas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Automobilių Kamieno Garso Izoliacija Medvilnės Kilimėlis

Medžiaga: PVC

Spalva: Juoda

Dydis: 108.5 cm/42.72 x 76cm/29.92 in (L x W)

Krova ant transporto priemonės: Galinis

Tipas: Vidaus Apvadus

Kiekis: 1pc

Savybės:

-100% visiškai naujos gerų rezultatų.

-Pagamintas iš aplinkai medžiaga,bekvapis,be formaldehido.Jis tvirtas,ilgalaikis, naudoti,Saugoti jūsų automobilį nuo senėjimo.

-Drastiškai sumažinti vėjo keliamą triukšmą važiuojant dideliu greičiu, padidintas nepralaidžiose pobūdis automobilį.pagerinti aušinimo automobilio salono oro kondicionavimo sistema, laikykite savo automobilį daugiau uždaroma taip, kad jūs galite laikyti savo automobilį nuo dulkių, lietaus ir rūko.

-Lengvas Montavimas.Tiesiog nuvalykite vietą, kurioje gabalai turi būti taikomos,klijuoti juosta į atitinkamą poziciją, stumti jį virš įdiegta vietą ir spustelėkite jį kelis kartus.

-Pagal pradinius gamintojo specifikacijas, puikiai dera prie originalios automobilio.

Įmontuoti:

Už Tesla model 3 2017-2019

Suderinamumas Yra Tik Nuoroda.Prašome Palyginti Su Originaliu Vienas Prieš Perkant!

Pakuotė:

1 x Automobilio bagažo skyriaus garso izoliacija Medvilnės Kilimėlis

Pastaba:

1.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

2.Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

3.Nėra jokių instrukcijų įtraukti!Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduojama!!Jei norite žinoti, kaip naudoti ar ją įdiegti,prašome susisiekti su mumis el. Paštu.Mes suteiksime padėti, kiek įmanoma.


  • Tipas: Garso Izoliacija Medvilnės
  • Medžiaga: Butilo Guma & Sintetinių Polimerinių Medžiagų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Krova: Kamieno


Zimovit90
2020-12-17
5/5
Fits very nice in my Tesla M3 facelift late 2020! Takes a few minutes to install but very well invested time!
Andrey Sklyar 91
2020-12-06
5/5
All good. Unfortunately no installation description. Have a little crop need

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai