Teleskopinis Šiukšliadėžės Kabinti Lankstymo Šiukšliadėžės Virtuvės Reikmenys Atliekų Saugojimo Dėžutė Vonios kambarys, Tualetas Organizatorius Kūrybos


Žymos: antikvariniai lempos barelį, antikvariniai mėsos svarstyklės, antikvariniai metalo monetomis, antikvariniai mini šildytuvas, antikvariniai iphone atveju, antikvariniai meilužis žiūrėti, antikvariniai šviestuvai karoliukai, antikvariniai metalo augalų, antikvariniai odos žemėlapyje.

€15.46 €19.81
  • Yra sandėlyje
  • w1023


Teleskopinis šiukšliadėžės: Šiukšlių, gali būti pakabinama virtuvės durys, kabineto durys, virtuvės durys, stalčiai, automobilių ar bet kur kitur.Storis durų turėtų būti mažiau nei 0.86 cm (2.2 cm)

Kūrybos išardomi šiukšliadėžės: virtuvė išardomi šiukšlių negali užtrukti daug vietos virtuvėje.Kai nenaudojate, galite sulankstyti ir atidarykite jį, kai jūs jį naudoti.

Virtuvė turi būti: Lengva įdiegti, tiesiog pritvirtinkite kompaktiškas lankstymo bin jokių spintos stalčių arba dureles.Jei virėjas šviežių maisto produktų, supjaustyti plonais gabalėliais ir supjaustykite jį, jums nereikės atidaryti ir uždaryti duris, šlapiomis rankomis, palyginti su šiukšliadėžės po kriaukle.

Plačiai naudojamas: Ar manote, kad tai šiukšlės gali būti tik pakabinti?

Tai negerai.Yra nustatytas atramos apačioje šiukšliadėžės, jūs galite įdėti ją ant žemės, kaip reikia.Plačiai naudojamas virtuvės, universiteto dorms, gyvenamieji kambariai, miegamieji, automobilius, biurus ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: PP, TPE

Dydis: 24x17x21cm

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Qty: 1pc

Pastaba:

Gali būti 2-3cm klaidų dimensijos duomenų dėl gryno rankinis matavimas.

Gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų šviesos ir stebėti poveikį.

Paketą, įskaitant:

1 x Kabinti Šiukšliadėžės

Teleskopinis, Šiukšliadėžės, Kabinti ,Lyginimo ,Šiukšliadėžės, Virtuvės Reikmenys ,Atliekų tvarkymo ,Saugojimo Dėžutė, Vonios, Tualeto ,Organizatorius, Creative,

1).Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3).pristatymo terminas:

A).Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C).Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

d).Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas yra sukelia veiksniai, pavyzdžiui, ekranas, oras, apšvietimas ir pan.Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.


  • Tipas: Sandėliavimo Kibiras
  • Medžiaga: PP+TPE
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Formos: Stačiakampio formos
  • Modelio Numeris: šiukšliadėžės
  • Kabo Šiukšlių Dėžės: virtuvės reikmenys
  • Stilius: Paspaudus Tipas
  • Struktūra: Prie Sienos Tvirtinamas


Ezpainter2210
2020-08-24
4/5
deliverytime 2 month ! Very long but quality is ok.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai