Endoskopą Kamera 1080P HD 4.3" Ekranas, Profesionalus Dvigubas Objektyvas Tikrinimo Kamera, Nešiojamą IP67 Gyvatė Kamera su 8 LED 32GB Kortelė


Žymos: havit kamera 1080p, led saulės string, endoskopą vaizdo kamera, lempa led, mingben led objektyvas, analinis kaištis, micro camara, miata automobilių fotoaparatas, "android" telefonas, pirminį patikrinimą fotoaparatas.

€24.28 €30.35
  • Yra sandėlyje
  • w102306


Endoskopą Kamera 1080P HD 4.3" Ekranas, Profesionalus Dvigubas Objektyvas Tikrinimo Kamera HandheldI P67 Gyvatė Kamera su 8 LED 32GB Kortelė

Endoskopą Fotoaparato Privalumas

1. [ Vandeniui atsparus Kameros & Pusiau Standus Kabelis] : Withsemi-daugiagyslis kabelis yra pakankamai ilgas ir lengva laikyti forma, eikite į sunkiai pasiekiamas sritis.IP67 atsparus Vandeniui vaizdo kamera, mūsų endoskopą gali dirbti drėgnoje aplinkoje, jūs netgi galite panerti, tai po vandeniu.

2.[ 4.3 colių Ekranas & Reguliuojamas LED Šviesos ] : Naudojant 4.3' ekranas, Su 2.0 MP HD kamera su 8 reguliuojamais LED šviesos, galite užfiksuoti aiškius atvaizdas ir įrašas, vedio.Jokių Telefono arba Programą reikia.

3. [ HD Endoskopą su dideliu Spalvų Reprodukcija] : pažangios automatinės pateikti aiškius vaizdus, daug kontrasto ir su dideliu tikslūs duomenys.Su aukštos raiškos 1920 x 1080 taškų vaizdo, kas paviršiaus struktūrą, tikrinami mūsų tikrinimo kamera ryškus, didelis kontrastas, ir tiesa, kad jo spalva ekrane.Ji gali identifikuoti net ir smulkių defektų.

4. [ 2600mAh Akumuliatorius] : endoskopą yra įmontuota baterija, kuri gali dirbti 3-4 valandas po visiškai įkrauta.puikus tikrinimo dingusių daiktų/vamzdynai/vožtuvai/kabeliai/routeways/nutekėjimas /ėsdinimas ir (arba pažeistas dalis/pažeidimai/stabdymų/dalys

5.【Platus】: pramonės Endoskopą yra puikus patikrinti vamzdžiai arba teritorijas, kurios nėra matomos plika akimi.ji gali būti naudojama po vandeniu kameros, vandeniui miniatiūrinės vaizdo kameros, motorinių transporto priemonių tikrinimo, kanalizacijos vamzdynų tikrinimo, prarastus objektus detektorius, linijos aptikimo, namų apyvokos techninės priežiūros ir kt

6.[ Dvigubas Objektyvas Pramonės Endoskopą Fotoaparato] : Jingleszcn endoskopą įrengtos ir 1080P priekinį fotoaparatą, taip pat ir šoninio vaizdo kameros kartu zondas, galite patikrinti su skirtingų vaizdas, kad patikros lengviau.

Endoskopą Kamera Aprašymai

Monitorius: 4.3 colių spalva IPS ekranas

Skiriamoji geba: 2.0 megapikselių HD 1920*1080P

Horizontalus matymo kampas: 70°

Linijos ilgis: 2M /5M/10M Sunku kabelis

Židinio ilgis: 4CM-5M

Vandeniui lygis: IP67

Objektyvo skersmuo: 8mm

Šviesos šaltinis: 8 LED Žibintai (kolonėlė)

Baterijos ištvermės: Apie 3-4 valandos

Paketų sąrašas

1× Pramonės Borescope

1 x Rinkinys Priedai - Kablys,Pusės Veidrodėlis,Magnetas

1 X Krovimo Kabelis

1 X Vartotojo Vadovas

1x Pakeitimo Sagtis

1x 32GB TF kortelė

DUK Prieš Užsakymus (Prašome perskaityti iki)

Q1: kodėl LCD turėti Žalos ?

A1: Dėl LCD turėti apsaugos flim , tiesiog prašome kilimo !

Q2 : kas yra Rezoliucija dėl šio endoskopą ?

A2 :1280*720,1920*1080

Q3 : Kaip pakeisti Pusės vaizdo Kamera ?

A3 : spauskite lcd ↑ mainai pusės vaizdo kamera

.

Q4 : ar tai endoskopą galima naudoti ant vandens ?

A4 : taip , tai IP67 atsparus Vandeniui , siūlome naudoti laikas yra 15-20 minučių ant vandens !

5 klausimas : Kodėl mes gauti nėra dual camera ?

A5: Prašome patikrinti, nuoroda turi vieną camera ir dual camera ,prašome confrim jums reikia produkto , ačiū jums remti !

Produktų nuotraukos Endoskopą Fotoaparatas

Apmokėjimas: 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Pristatymas: 1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, už greitą pristatymą, 6, Importo muitų ar mokesčių, nėra įtrauktos į prekės kainą, pirkėjai yra atsakingi už bet kokius mokesčius moka savo vietos muitinės, pardavėjas neturėtų mokėti jokių mokesčių ar muitų.Jei reikia bet kokį specialų pareiškimą ant pakuotės, palikite mums žinutę, kol užsakymas yra paskelbtas, ačiū !Grąžinimo politika: 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ylakiuglobosnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Garantija: 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.


  • Objektyvo (mm): 8mm
  • USB Endoskopą Fotoaparato Funkcija: Gyvatė Vamzdis Fotoaparatas
  • Produkto pavadinimas: endoskopą fotoaparatas
  • Tipas: Pramonės Endoskopą
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kabelio ilgis usb endoskopą: 2M/5M/10M
  • Stilius: Mini telefono Kamera
  • Raktinis žodis: USB Borescope Endoskopą
  • Tikrinimo Kamera naudojimo: povandeninis vamzdis, automobilių variklio, ventiliacijos vamzdžius ir kt.
  • Prekės Pavadinimas: jingleszcn
  • Quanlity Už Endoskopą Objektyvas: 8 Reguliuojamas baltos spalvos LED
  • Tikrinimo Kamera Pranašumas: Stebėjimo atstumas gali per 4-5m , iki endoskopą tik naudojami 4-5 M
  • Modelio Numeris: Naujausias Android Tikrinimo Kamera
  • Kištuko Tipas: ES Plug
  • Sertifikavimo: CE
  • Laido Tipas: Sunku Vielos


Avilovaichoqes
2020-11-26
5/5
Great device. Resolution is great. And fast delivery. Thanks
Fkngmaster
2020-12-04
5/5
What I see I a shirt time, it looks OK. Fast delivery.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai