Virtuvės Organizatorius Šaldytuvas Bagažinės Lentyna Gali Alaus, Vyno Butelio Laikiklį Stovo Organizatorius Virtuvės Saugojimo Šaldytuvas Organizatorius Lentynos


Žymos: vyno laikiklis šuo, laikiklis vyno, fridg, butelio laikiklį šaldytuvas, vyno lentynos, drobė vyno laikiklis, alaus pakaba, butelis šaldytuvas turėtojas, alus lipdukas šaldytuvas, butelio laikiklį šaldytuve.

€4.00 €4.09
  • Yra sandėlyje
  • w103312


Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Alaus konteineris, pagamintas iš PP medžiagos, kuris yra netoksiškas, nekenksmingas ir ekologiška.Įgaubtas ir snap-on konstrukcijos, esančią nuorodą saugojimas yra stabili ir nerimauti nemokamai, tuščiaviduriai dizainas, anti-pelėsių ir drėgmės, atsparus vandeniui.

2、Didina Saugojimas: Krovimas sukuria vertikali laikymo, siekiant maksimalaus erdvės naudojimo kovos ar šaldytuve, kad gauti geriausią šaltas gėrimas; idealus vyninės siūlo žavinga, erdvės taupymo saugojimo erdvės, virtuvėlė arba juosta.

3、Stilingas ir Kompaktiškas: Modernus, elegantiškas ir prašmatnus dizainas papildo modernių interjerų; Puiki dovana, tai vyninės daro didelę nuotakos dušas dovana, šeimininkė ar housewarming dovana; puikiai tinka visiems vyno mėgėjams.

4、Funkcionalus ir Universalus: Puikus saugojimo namas, virtuvė, sandėliukas, spinta, valgomasis kambarys, rūsys, stalviršį, baras, vyno rūsys; Tai universali lentyna yra idealiai tinka saugoti vyno butelius, soda, Seltzer ir pop buteliai, fitneso gėrimų, daugkartinio naudojimo vandens butelių ir daugiau.

5、Pasitenkinimo Garantija: Jei turite kokių nors klausimų ar abejonių dėl šio elemento, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada bus ten tol, kol jūsų problema išspręsta.

Savybės:

Ekologiškos medžiagos yra saugus naudoti.

Hollow-out struktūra, pelėsių ir drėgmės apsaugą.

Kurti krovimas maksimalus disko vietos vertikali laikymo.

Puikus saugojimo virtuvė, sandėliavimo patalpos, spinta, valgomasis, countertop, baras.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP

Dydis: apie 14*16*7.5 cm/5.51*6.3*2.95 į

Pakavimo Sąrašas:

1* Alaus stalčiuko


  • Dydis: about 14*16*7.5cm/5.51*6.3*2.95in
  • Dropshipping: Parama
  • Medžiaga: PP
  • Features1: pelėsių ir drėgmės apsauga
  • Savybės: Hollow-out struktūra


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai