4Pcs Silikono Padėkliukai Patvari, Mielas, Švelnus Katė Formos Animacinių filmų Kūrybos Taurės Kilimėliai Puodelio Laikiklis Namų Virtuvės Restoranas


Žymos: katė puodelio padas, silikono miestelyje katė, miestelyje gėrimas, padėkliukai šuo, kačių žaislas, katė žaislas, kietas silikono padėkliukai, suši restoranas, miestelyje kawaii, blokas peilis.

€3.46 €6.29
  • Yra sandėlyje
  • w103353


4Pcs Silikono Padėkliukai Patvari, Mielas, Švelnus Katė Formos Animacinių filmų Kūrybos Taurės Kilimėliai Puodelio Laikiklis Namų Virtuvės Restoranas

Aprašymas

Naudojamas kaip aukštos kokybės namų apyvokos prekės, šis silikonas miestelyje yra ne slydimo ir atspari vandeniui, atsparus karščiui, taip pat.Idealiai tinka bauda baldai.Unikalūs katė, formos, dizaino, šis silikonas miestelyje nustatyti gali turėti savo puodeliai, buteliai, puodą, pieno puodelis ir t. t.Derinimas su jūsų namų stalo pat.

Savybės

- Spalva: Khaki.

- Medžiaga: Silikonas.

- Dydis: Apie 11 x 8.5 x 0.5 cm.

- Pagamintas iš minkštos ir tvirtos silikoninės medžiagos, neslidžios ir atsparios karščiui, taip pat yra puikus absorbentas poveikį.

- Absorbuoti bet kokį drėgmės ir apsaugoti jūsų stalo.Niekada nepalieka jokių žymių ar dėmių ant jūsų darbalaukio!

- Unikalūs katė, formos, dizaino, labai akį traukiantis, suderinimas su jūsų namų stalo pat.

- Puikus housewarming dovanų idėjos ir namų puošmena kiekvienai šeimai.

- Jis gali būti naudojamas surengti savo puodeliai, buteliai, karštos arbatos, kavos, gėrimų, kad jūsų stalo bus ne sugadintas.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt.Gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

4 x padėkliukai


  • Stilius: Japonija Stilius
  • Prekės Pavadinimas: ROSENICE
  • Medžiaga: Silikono
  • Modelio Numeris: Silikono izoliacija miestelyje
  • Formos: Nereguliarus


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai