Vaikų Kamera 3 Colių Jutiklinis Ekranas, vaizdo Kameros Skaitmeninių Žaidimų, Video Kamera Vaikams Gimtadienio Dovana 1800 HD Fotografija


Žymos: vonios kambarys parama, lan shan palapinė, ashank, tripier, bendras vaizdo kamera, Muzikos žaislas, sirenos laidus, trikojo wt, vaizdo kamera vaikams, ketaus grotelės.

€21.20 €30.29
  • Yra sandėlyje
  • w103786


Vaikų Kamera 3 Colių Jutiklinis Ekranas, vaizdo Kameros Skaitmeninių Žaidimų, Video Kamera Vaikams Gimtadienio Dovana 1800 HD Fotografija

Kulka Taškų: 1、Gaminio Medžiaga: Pagamintas iš ABS plastiko medžiagos saugos, vaikų fotoaparatas yra netoksiškas, nekenksmingas, sveikas ir saugus.Su anti-shock " saugos dizainas, kamera, tinka vaikų odai, taigi jis gali suteikti savo vaikams patogus ir saugus būdas fotografuoti ir filmuoti.

2、3.0-colių Jutiklinis Ekranas: vaikų fotoaparatas naudoja 3.0-colių IPS jutiklinį ekraną ir 18 megapikselių didelės raiškos objektyvas geresnė patirtis.Jūs galite pamatyti, aukštos kokybės nuotraukas su ryškių spalvų ir gamtos soties, nesvarbu koks kampas jums žiūrėti jį iš.Atminties kortelės palaikymas: parama 128GB (neįtraukta).Imtis puikus nuotraukos ir įrašyti ryškus vaizdo įrašus.

3、Itin mažas Dydis: vaikų kamera tinka mažų vaikų rankas.Su žavinga karikatūros ir ryškių spalvų dizainas, kamera yra intymi dovana vaikams.Vaizdo kameros atveria protą, lavinti vaikų stebėjimo ir paieškos grožio.Integruotas pakartotinai įkraunamas ličio baterijos su USB įkrovimo kabelį, fotoaparatą paprasta naudoti.

4、Nemokamai Silikono Apsaugos Atveju: cartoon formos silikoninės apsaugos atveju ne tik apsaugo kameros, bet taip pat leidžia fotoaparatą mielas ir sprogus.Fotoaparatas turi daugiau patogiai jaustis, ir jis yra patvaresnis ir ne taip lengva nutraukti.

5、Geriausia Dovana: kompaktiškas ir lengvas dizainas su virvelę padeda vykdyti vaikų žaislas kameros.Paprastas mygtukai yra paprasta naudoti, kad vaikai galėtų užfiksuoti nepamirštamą laiką su savo šeima ir patirtis įdomus gamtos.Vaikai gali eksportuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus su kamera, skirta spausdinti ir dalintis su draugais.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vaikų fotoaparatas

Korpuso medžiaga: ABS plastikas

Spalvos: mėlyna, rožinė

Gaminio dydis: apie 10 * 8.2 * 4.8 CM/3.94*3.23*1.89 tam, pakuotės dydis: apie 14.3 * 13.3 * 5.5 CM/5.63*5.24*2.17 į bruto svoris: apie 330g

Ekranas: 3.0 colių CNC ekranas

Pareigos: nufilmuokite

Foto raiška: 1080P

Video rezoliucija: 1080P

Įkrovimo laikas: 2-2.5 H

Nuotraukų skaičius: apie 2300

Įrašymo laikas: 2,5 H

Vaizdo saugojimas: 5 min / GB

Nuotraukų saugojimas: 300 nuotraukos / GB

Paramos didelę atmintį: 128G (Šis fotoaparatas nėra atminties kortelės, todėl jį reikia įsigyti atskirai).

Įkrovimo įtampa: DC-5V / 1A

Baterijos talpa: 600mA

Savybės: multi-kalbos, intelligent focus, automatinis ryškumo, automatinis baltos spalvos balansas, protingas spalvų derinimo ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

Vaikų Fotoaparatas * 1

Silikoninis Dėklas * 1

Virvelės * 1

Instrukcija * 1

Reset Pin * 1

USB Kabelis * 1

Valymo Šluostės * 1


  • Modelio Numeris: Fotoaparatas
  • Baterija: Kaip Rodyti
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Savybės: Švietimo
  • Įspėjimas: NĖRA
  • Amžius: > 3 metų
  • Klasifikacija: Skaitmeninis Fotoaparatas
  • Prekės Pavadinimas: MezoJaoie
  • Lytis: Unisex


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai