Amonstar Balno kėdė roller atrama pasukama kėdė biuro kėdė kosmetikos išmatose spa grožis kirpyklos


Žymos: baro kėdė padengti turas, virtuvės taburetės, kėdė hairdress, kėdės sėdynės, kirpykla išmatose, grožio salonas įranga, ledo ziajać, barber kėdės, mac makiažas kėdė, taburetės, kėdės.

€30.35
  • Yra sandėlyje
  • w1039


Ši kėdė puikiai tinka bet kokioje aplinkoje, pavyzdžiui, salonas, namų ar biuro.Ji tarnauja tikslu teikti sėdėjimo komforto ir madingas dizainas.Aukštis gali būti reguliuojamas hidraulinis liftas-nuo 81 cm. iki 97 cm.Nerūdijančio geležies pagrindo su pakoja suteikia papildomo komforto.Šis stilingas ir patogus išmatose namuose arba verslo tikslais yra geriausias pasirinkimas.Funkcijos: Silent noise: neturi įtakos miego.Paslėptos gumos rato: dirvožemio apsauga PU odos dangą: atsparus vandeniui, lengvai valomas.Ergonomiškai sukurta: 360 laipsnių pasukama.Storio akytojo kėdė pagalvėlė: maksimalų komfortą.Pakoja bazė: Sumažinti jūsų kojos patogiai Galvanizuoti metalo stovas: antikorozinės, liekamosios deformacijos.Hidraulinės konstrukcijos: Reguliuoti aukštį geresnę poziciją.Specifikacijos: Kėdės pagalvėlės spalva: balta,juoda Kėdė pagalvėlės formos: balno Sėdynės medžiaga: PU oda Stovėti medžiaga: chromuotas geležies Reguliuojamas aukštis: 81-97 cm / 31.89 "- 38.19 " Pakuotė: 1 x kėdžių sėdynės

Mes pasirūpinsime jūsų laivybos kuo jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo www.ylakiuglobosnamai.lt savaitgaliais.

Mes neprisiimame Pašto DĖŽUTĖS adresą.

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti yourcomprehension.

Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.


  • Modelio Numeris: JJ02-0011-W-DE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Metalo
  • Konkrečias Naudojimo: barber kėdės
  • Dydis: 36x81cm
  • Tipas: Salonas Baldai
  • Bendro Naudojimo: Prekybos Baldai


Desire311
2021-02-05
2/5
Received in 1 week but not yet mounted

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai