Drėgnos Servetėlės Šildytuvas USB Kūdikių Servetėlės Namų Šildytuvo Termostatas Nešiojamų Drėgnos Servetėlės Kūdikių Šildytuvas Namų Šildymo Lauke Temperatūros Kontrolė


Žymos: plokštė termostatas alexa, zigbee termostatas valdytojas, lip1359, garlaivis plieno, ac termostatas alexa, termostatas alexa europa, termostatas honeywell valdytojas, hcdz nuotolinio, gamepad "windows 7", pc gamepad belaidžio.

€7.33 €10.32
  • Yra sandėlyje
  • w10513


Drėgnos Servetėlės Šildytuvas USB Kūdikių Servetėlės Namų Šildytuvo Termostatas Nešiojamų Drėgnos Servetėlės Kūdikių Šildytuvas Namų Šildymo Lauke Temperatūros Kontrolė

Kulka Taškų: 1、Praktinis Naudojimas: nuvalykite šilčiau funkcijų stiprus sukibimas, kurios gali būti pakartotinai įdėti po bandymo.45 ° -55 ° C temperatūros valdomas nuvalykite šildytuvas tiksliai išlaiko servetėlės tikslinėms temperatūros, kad atitiktų kiekvieno vaiko pageidavimus ir išvengti perkaitimo arba šaltas.

2、Bauda Amatų: built-in-ultra plonas šildytuvas tik šildo drėgnos servetėlės paviršiuje (apie 5 lapas), kad nebūtų drėgnos servetėlės toliau nuo išsausėjimo dėl ilgalaikio šilumos.

3、Praktiškas Dizainas: Šildymo viršuje nuvalykite gali užkirsti kelią šlapia popieriniai rankšluosčiai ant dugno nuo išdžiūvimo, išlaikyti juos šviežius.Nuolat šildymas užtikrina, kad jūs galite naudoti servetėlės, kai jūsų kūdikis turi juos, šildymo juos efektyviai ir tolygiai, todėl jūsų kūdikis ramus, patogus ir ne-dirgina.

4、Lengva Naudoti: Kad šildymo greičiau ir vienodžiau, pašalinkite plastiko ruonių ir palikti pakuotės servetėlės atidarymo servetėlės.Servetėlė šilčiau yra maža ir išskirtinį, kuris gali būti atliekamas su jumis.

5、aukščiausios kokybės Medžiagos: servetėlė šilčiau, pagaminti iš maisto kokybės PP saugios medžiagos, dangtelio tai dviejų sluoksnių struktūra.Po viršelio šilčiau uždarytas, jis gali veiksmingai užkirsti kelią drėgmės servetėlės iš garinimo ir užtikrinti servetėlės yra švarus.

Savybės:

1. Stiprus įklijuodami jėga, gali būti įterptas ne kartą po bandymo.

2. Built-in-ultra plonas šildytuvas tik šildo drėgnos servetėlės paviršiuje (apie 5 lapas), kad nebūtų drėgnos servetėlės toliau nuo išsausėjimo dėl ilgalaikio šilumos.

3. Dangtelis yra dviejų sluoksnių struktūra.Po dangtelis yra uždarytas, jis gali veiksmingai užkirsti kelią drėgmės servetėlės iš garinimo ir užtikrinti servetėlės yra švarus.

4. Maža ir išskirtinį, nešiojamų, net tada, kai jis yra šaltas, kad servetėlės bus šilta.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kūdikių Servetėlės Šildytuvas (atsitiktinė spalva)

Medžiagos: PP, ABS

Įtampa: DC5V / 1.0 A

Galia: 2.2 V

Šildymo laikas: 10 minučių

Maksimali temperatūra: apie 50C °

Parametras(apie): servetėlės dangtelis * 1, USB kabelis * 1 (ilgis 80cm/31.50 in)

Pakavimo Sąrašas:

1 x Nuvalykite Šilčiau

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mūsų Sandėlio


  • Medžiaga Funkcija: PVC Nemokamai
  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji Baterija
  • Šildymo laikas: 10 minučių
  • Dezinfekavimo laikas: 10 minučių
  • Modelio Numeris: Servetėlės šildytuvas
  • Medžiaga:
  • Funkcija: Servetėlės šildytuvas
  • Galia: 2.2 V


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai