SEXYWG Moterų Sporto Top Jogos Marškinėliai Svorio Neopreno Sauna Prakaito Vest Kūno Shaper Plonas Juosmens Treneris Fitneso Stora Shapewear


Žymos: dietos pigułka, riebalų degintojas, apyrankė sporto salė, tabletes slim, sportiškas viršų, moterų sekso camisole, vyrai metalo rezervuaro viršaus, mergina stebėjimo, kojos ruožas, lydos slim.

€9.84 €13.12
  • Yra sandėlyje
  • w1054


mūsų parduotuvėje palaiko DROPSHIPPING ir DIDMENINĖS prekybos paslaugos

Nėra sąskaitos faktūros ,prekių ,reklaminės medžiagos į paketo

Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl už problema, kad

SEXYWG Moterų Sporto Top Jogos Marškinėliai Svorio Neopreno Sauna Prakaito Vest Kūno Shaper Plonas Juosmens Treneris Fitneso Stora Shapewear

1. UŽTRAUKTUKAS DIZAINAS : Kontrastas reguliariai užtrauktukas juosmens treneris, mūsų nauja patobulinta prakaito liemenė yra įrengta su aukščiausios užsegamu užtrauktuku, kuris yra lengvai zip aukštyn ir užrakinti viršuje, todėl nesijaudinkite, užtrauktukas išsitraukia atskirai.Yra atvartu audinio pagal užtrauktukas, siekiant apsaugoti jūsų odą, kuri padės jums išvengti būtų suimtą ar "valgyti" arba "bited" su užtrauktuku.

2 .NAUDOJIMAS : Idealus lieknėjimo liemenė moterims pilvą kontrolės ir svorio kritimas, ypač žmonių su plataus juosmens, potbelly ar po gimdymo atsigauti.tai puikus darbo, pėsčiomis, dėvėti aplink namą ar po vaiko gimimo, jūs netgi galite dėvėti tai, sauna už papildomą prakaito. 4 skirtingų spalvų pasirinkimą, kad rungtynės su bet kuriuo derinys treniruotės viršūnes, gali būti užsidėjus kaip kasdienius drabužius.

3. 3 KARTUS SAUNA POVEIKIS : Pagamintas iš 80% Neopreno Ir 20% Nailono, tai užtrauktukas suana liemenė gali būti geriausias pakaitalas kūno riebalų degintojas, skatinti kraujo apytaką, didina savo kūno temperatūrą, kad jūsų kūnas šiltesnis ir gali paspartinti savo pilvo ir atgal, prakaitavimas, norint pasiekti geresnio svorio netekimas poveikį, taip pat gali sugeria prakaitą, todėl jūs visada sausas išorėje, kai esate naudojasi.

4. PALAIKYTI FORMA ir NUGAROS atrama : Tai karštas prakaitas shaper gali formuoti ir sklandžiai savo pilvą ir pilvo, siekiant maksimaliai padidinti savo kreives, ir suteikia jums tvirtą nugaros įtvaras paramą, taip pat pataisyti savo laikyseną, kad daro jums atrodo geriau.Ji taip pat padėti tiems, kurie stovėti ar sėdėti ilgesnį laiką, laikyti jus nuo slouching, Ir platus dirželiai sporto salė vest dizainas apsaugo nuo riedėjimo aukštyn arba žemyn, o naudojasi, padarė daugiau už patogų aspektas apatiniai berankoviai marškinėliai moterims.

1 Gabalas Neopreno Latekso Marškinėliai be rankovių .Jeigu turite kokių nors reikalavimų ,pvz., spalvos, dydžio ar problemų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes pasistengsime, kad tilptų jums ,ačiū !!!

DYDŽIŲ LENTELĖ

DYDIS

Talėja

Krūtinės

Colių

cm

Colių

cm

S

26.0-27.6

66-70

33.5-35.5

85-90

M

28.0-29.5

71-75

35.5-37.5

90-95

L

29.9-31.5

76-80

37.5-39.5

95-100

XL

31.9-33.5

81-85

39.5-41.5

100-105

XXL

33.9-35.4

86-90

41.5-43.5

105-110

jei esate tarp dydžio , aš rekomenduoju DIDELIO dydžio jums , ačiū !

Pastaba : m metinė matavimo ,bus 2-3 cm skirtumas .

1. C galite padaryti drop laivyba?

mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Bet jūs turėtumėte palikti mums dėmesį, kad Prašome ne būti kvitus.Tai yra Lašas Laivybos!ir tada mes, pagal jūsų prašymą siųsti sklypo.

2. Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en ( Nukopijuoti į naršyklės atidaryti ).

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pirmą ,tada mes galime jums padėti ją pratęsti.Todėl jūsų sklypas yra apsaugotas www.ylakiuglobosnamai.lt

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti www.ylakiuglobosnamai.lt.

2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.www.ylakiuglobosnamai.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo. 2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas. 3.Prekės yra vežamos www.ylakiuglobosnamai.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų. 4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.


  • Sportas Tipas: Joga
  • Elemento Tipas: Marškinėliai
  • KARŠTO marškinėliai Tinka Grupės: Moterų, mergaičių Panele po Gimdymo Sportas marškinėliai Kūno Shaper Pilvą, Korsetas, liemene
  • karšto Marškinėliai Funkcija: HOT SPA,Prakaito Sauna,svorio kritimas,pilvo, juosmens treneris,lieknėjimo,riebalų dega
  • karšto Marškinėliai Modelio Numeris: Moterų Kūno Shaper Neopreno SPA Thermo Sportas Top Jogos marškinėliai, Liemenė SF8075
  • Dydis moteris KARŠTO marškinėliai: S M L XL 2XL lady korsetas, lieknėjimą juosmens treneris Karšto Prakaito Sauna Marškinėliai
  • karšto Marškinėliai Elemento Tipas: Drabužiai ir jų Priedai-moteriški Drabužiai-Artimieji-skustukai
  • karšto Marškinėliai funkcija: priekinis užtrauktukas,be rankovių,2 šone pilka juostelė,apvalios kaklo,I-formos atgal
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • karšto Marškinėliai Pavadinimas: Moterų Lieknėjimo Runing Fitneso Salė Body Shaper Juosmens Treneris sporto liemenė
  • Medžiaga: Spandex
  • Modelio Numeris: 1SF8075
  • Audinio Tipas: Broadcloth
  • KARŠTO marškinėliai tinka Occassion: Treniruoklių salėje, o Fitneso Sportas, Joga Veikia Slim karšto terminio Sauna kostiumas viršų
  • karšto Marškinėliai Kilmės Vieta: Shenzhen,Kinija(Žemyninė),100% naujas atvykimo,aukštos kokybės,super tampri
  • Funkcija: Vėjo
  • Lytis: MOTERIS
  • Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
  • Prekės Pavadinimas: sexywg
  • karšto marškinėliai materail: 80%Neopreno Latekso+20%Spandex,minkštas kvėpuojantis aukštos elastinga patvarus karšto


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai