Virtuvės Sulankstomas Šiukšlių Dėžės su Kriaukle Filtras Išardomi Kabinti Šiukšliadėžės Virtuvės Kabineto Durų Papildomas Šiukšlių Maišelis Laikymui


Žymos: skalbinių krepšį, izgara, galite šiukšlių, virtuvės skalbiniai saugojimas, dovanų aukso, kichen įrankis, virtuvės, spintos, parduotuvė, ika saugojimas, talpinimo virtuvės metalo, kibiras plastikinis, maisto priekaba.

€12.56 €17.94
  • Yra sandėlyje
  • w105432


Bin medžiagos storis yra apie 0.25 cm, prašome įvertinti savo spintoje dorr SKIRTUMO DYDŽIO beofre jums pirkti išvengti duris negali uždaryti. ★【Kabo Spintoje Šiukšliadėžės】šiukšlių galima pakabinti ant virtuvės durų, kabineto durys, sandėliukas durų, stalčių, automobilių, ar bet kur kitur.Storis durų turėtų būti ne mažesnė kaip 2,2 cm. ★【Kūrybos Lankstymo Šiukšlių Dėžės】virtuvė, sulankstomas šiukšlių dėžę nebus užimti brangų vietos virtuvėje.Kai nenaudojate, galite nusimesti, ir atidarykite jį, kai jūs jį naudoti. ★【 Šiukšlių šiukšlių Dėžę】Tik teisę dydis kabineto šiukšlių dėžę, jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės plastiko ir elastinga guma, netoksiškas ir beskonis, tvirtas ir patvarus.Jūs galite naudoti mūsų kabo šiukšliadėžės ilgą laiką. ★【Turi Turėti Virtuvė】Lengva įdiegti, Tiesiog pritvirtinkite kompaktiškas lankstymo šiukšliadėžės, bet spintelė, stalčiai ir durys.Kai jūs virimo šviežią maistą, pjaustymo ir dicing dalykų, jums nereikia atidaryti ir uždaryti kabineto duris nuolat su savo šlapias rankas, palyginti su šiukšlių dėžės po kriaukle. ★【Platus】jūs manote, kad tai šiukšlių gali tik pakabinti?Tada jūs esate neteisus.Yra nustatytas atramos apačioje šiukšliadėžės, taip pat galite įdėti jį ant žemės, jei norite.Plačiai naudojamas virtuvės, kolegijos dorms, gyvenamieji kambariai, miegamieji, automobiliai, biuro ir kt.


  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Formos: Stačiakampio formos
  • Tipas: Sandėliavimo Kibiras
  • Struktūra: Prie Sienos Tvirtinamas
  • Stilius: Be Dangčio
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Modelio Numeris: Kabo Šiukšliadėžės


Tumulakneil
2020-09-30
5/5
Everything went well and quickly. The trash is good, though a little less than I expected. It seemed to me that it should be slightly larger in size. But, in the Big sense, it's not a problem. For small garbage in the kitchen, quite nothing!
Golden Boy 5070
2020-12-05
5/5
Chkishti is good, they turned out to be fast. Before the night was passed menche nizh for two types. I recommend it.
Axnchoretism 57
2020-10-31
5/5
Very fast shipment. All comply with the description. Basket very convenient. Recommend
Bayserkin84
2020-10-03
5/5
Fast delivery to Ukraine. The product corresponds to the description is very satisfied!!!
Vasilevich S
2020-11-20
5/5
Perfect good quality

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai