3 Žingsnis Magija kegel raumenų exerciser petankė kinijos kamuolius makšties Masažas geiša ben wa kamuoliukus, šlapimo Pūslės Kontrolės Sekso Žaislas moterims


Žymos: geiša kimono, mano sekso žaislai, kamuolys ben wa, sekso žaislas, kegel treneris, vibrat, sex stroker, erot žaislas, apranga lytis, ben nevis žiūrėti.

€3.03 €5.32
  • Yra sandėlyje
  • w106464


Aprašymas:

[Priemoka Silikono], Pagamintas iš 100% silikono, kūno tausojančių medžiagų, kad tai ne poringas, latekso & ftalatas-nemokamai ir saugiai dauguma žmonių su cheminių jausmų, saugus ir patvarus naudoti.

[Rekomendavo Gydytojai] Kegel pratimai svarelių rinkinys yra pagamintas, ypač moterų, kurie kovoja su peeing, kai juokiasi, veikia, čiaudulys arba kosulys.Pagalba mokymui, gydymui ir mažinimui, esamų stresą, šlapimo nelaikymą arba menopauzės.

[Vidaus Laisvai Juda Plieno Rutuliukai] Pabandykite vaikščiojimas, bėgiojimas, šokiai, norėdami įjungti free-roaming vidaus svorio ir patirties, vidiniai mokymai, o jūs naudotis, kiekvienas judesys jums padaryti, o nešioti jų rezultatus vidaus pakutenti jūs tiesiog negali ignoruoti!

[Nuo Pradedančiųjų iki pažengusių] Pradėti nešioti vieną kamuolį reguliariai ir naudotis papildomomis pulsuojantis per dieną užduotis.Kai būsite pasiruošę, perkelti į svarumo dvigubai kamuoliukus, jei norite tęsti kelionę link Kegel-suteikti įgaliojimai naudos.

[Quick Recovery] 15 minučių per dieną ir jūs pajusite skirtumą vos per kelias savaites!Po 1-2 mėnesių, jūs turite stipresnis & griežtesnė dubens raumenis, gerinti šlapimo pūslės kontrolės, gimdymo, atkūrimo ir pasitikėjimą!


  • Prekės Pavadinimas: DKSHETOY
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 43270
  • Medžiaga: Minkšto silikono


Nikirid7
2020-09-28
5/5
Small and relatively heavy. I thought the ball would hang out inside, but no, it's whole.
Jiangtao305
2020-10-30
5/5
The goods came quickly, packed well. They haven't tried it yet.
Oziiy Rap
2021-01-05
5/5
Thank you. The merchandise came safe. It needs to be tested.
Sonya Aksenova
2020-09-11
5/5
As it shows in pic
Michaell Zl
2020-09-29
5/5
Soft to touch, I have to prove it

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai