Automobilio Puodelio Laikiklį, Sulankstomas Plastikinis Automobilio sėdynės Atlošo įvairios paskirties automobilių kelionės dėklą Automobilio galinės Sėdynės Lentelės Automobilių Sudedamas Stalas Auto Gerti Maisto


Žymos: tabl, puodelio laikiklis, maisto dėklas, automobilių tabl, automobilio puodelio laikiklį, tarraco, carport automobilių, gl550, megztiniai golfo, dokumentas.

€16.29
  • Yra sandėlyje
  • w106549


1.Patogi ir kilnojamoji-Tai patvarus, ilgalaikis automobilių dėklas, praktinių pastatyti 2 gėrimų laikikliai, servetėlę ar audinį turėtojas ir stalo apačioje. 2.Universalus tinka bet dauguma automobilių -- tinka beveik bet kokio pobūdžio galinės sėdynės automobiliai su nuimamais pagalvėlės, sunkvežimiai ,Džipai.Sutaupyti vietos ir laikyti savo automobilį tvarkingai ir tvarkinga, viskas patogu. 3.Universalus panaudojo-kaip greitas užkandis, pusryčiai lovelių, vaikų maitinimą, kavos turėtojas ir daugiau.Taip pat lengvai turėti savo planšetinį kompiuterį.Jūs galite naudoti ją kaip pietūs dėklas, punktas organizatorius, tablet PC turėtojas arba bet kokias kitas funkcijas.Dėklas taip pat turi 2 kabliai ant dugno taip, kad jūs galite pakabinti savo bakalėja, rankinės mokyklos maišelį ar bet koks kitas krepšys. 4.Lengva įdiegti-jūs tiesiog užkabinkite jį ant galinių sėdynių jūsų automobilį.Jis yra labai lengvas nešti, bet pakankamai tvirtas, kad remti savo gėrimų, maisto, pietūs ir kt.Stalas yra taip pat labai tvirtas ir tikrai trukti ilgą laiką. 5.Idealiai tinka vairuotojams, kuris visada keliauja su savo automobiliais ir norėtų laikyti savo automobilį, organizuoja ir švarus.Ji taip pat veikia vaikai ir suaugusieji, todėl tai yra puiki dovana jūsų artimiesiems.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiagos Tipas: ABS,PP,diržas
  • Tipas: Sėdynės Atlošo Krepšį


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai