Aukščiausios kokybės boswellia serrata ekstraktas, miltelių 10:1


Žymos: erškėtuogių aliejus, mam, olibanum, boswellia, boswellia ekstraktas, smilkalai, smilkalai akmens, smilkalai lempos, smilkalų dervos, bambuko ekstraktas.

€12.31
  • Yra sandėlyje
  • w10667


Produkto Pavadinimas: Boswellia Serrata) Ekstrakto 10:1 lotyniškas Pavadinimas: Boswellin Ekstrakto Dalis Naudojama: Boswelia Serrate Dervos Išvaizda: Geltona Linija balti Milteliai Laikymas: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje ir išvengti šviesos ir šilumos.Tinkamumo Laikas: 2 Metai

1. Funkcijos skatinti kraujo apyvartą sustabdyti skausmą, atpalaiduoja raumenis ir sausgysles, kad detumescence; 2. Turi funkcija naudojama bleeing, gerklės ir Krūtinės/pilvo skausmai casued kraujo stazė, dažnai su miros; 3. Funkciją pareikšti naudojami gydymo, pilvas dėl emocinė depresija ir hiperaktyvus kepenys-qi puola skrandžio, dažnai su rhizoma cyperi ir Radix Curcumae.

1. Gali būti taikomas Vaistų srityje, kaip ir kapsules arba tabletes; 2. Gali būti taikomas Funkciniai maisto srityje, kaip ir kapsules arba tabletes; 3. Gali būti taikomas Vandenyje tirpūs gėrimai; 4. Gali būti taikomas Sveikatos priežiūros produktų srityje, kaip ir kapsules arba tabletes.


  • Elemento Tipas: Svorio Kremai
  • Tipas: Liekninamasis Kremas
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai