Apsudev Gynėjas Atvejų Samsung Note 8 PC Atveju Minkštos TPU Krašto Hibridas Apsaugos Atveju Padengti Samsung Note 7 su Diržo


Žymos: diržas atveju pastaba 8, diržo atveju "samsung" galaxy pastaba, "samsung" s10 plius po vandeniu, aifon 7 stiklo, galaxy a6s sm g6200, aišku, telefono dėklas samsung s9, bamperis atveju "samsung" j5 ministras, ifon x, "samsung" s20 itin atsparus vandeniui, j36.

€7.09
  • Yra sandėlyje
  • w107423


Apsudev Gynėjas Atvejų Samsung Note 8 PC Atveju Minkštos TPU Krašto Hibridas Apsaugos Atveju Padengti Samsung Note 7 su Diržo

Techniniai duomenys:

Trys įrodymai mobiliųjų atveju:atsparus smūgiams,dulkėtas-įrodymas, ir scrath-įrodymas.

Funkcijos, dizainas:Tai specialiai sukurta, kad atitiktų visus reikalavimus, lauko sporto,pilną apsaugą jūsų mobilusis telefonas,patogiau mėgautis savo telefoną.

Maloniai Pranešimas:

Dėkojame už jūsų paramą mūsų www.ylakiuglobosnamai.lt parduotuvėje .

1. Rusijos draugas, prašome palikti mums, pilnas pavadinimas: dėl rusijos Politikos, ačiū .

2. Jei savo galioja laikas artėja, jums vis dar negavote prekės, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dienos jums.

3. Pl lengvai, nereikia atidaryti ginčo per 65 dienas.Jei po 65 dienų jūs dar negavote prekės, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti .

4. Al l Draugai, nepamirškite palikti Pašto Kodas, Ačiū!!!

Mokesčių Deklaracija

Visi importo muitai/mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė, mes nėra atsakingas už bet kokius importo muitai/mokesčiai ir muitų išlaidų.

Visus produktus kaina yra ne būti taikomi importo muitai/mokesčiai, turite pasitarti su savo vietos muitinės daugiau informacijos apie importo muitai/mokesčiai.

Pristatymas :

Laivų, iš Kinijos per 5 dienų darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.Didmeninė pavedimų pristatymo trukmė priklauso nuo kiekio.

Prašome suprasti, kad tarptautinės laivybos reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), ji turbūt reikės ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą, paprastai tai trunka apie 10-35 darbo dienų, pristatymo, kai kurios atokiose vietovėse, ir mažos šalys gali užtrukti dar ilgiau, prašome turi pagrįstų lūkesčių, mūsų laivybos laikas. (Greitojo pašto gali būti įrengtas pirkėjui pageidaujant papildomų, laivybos mokestis, tokios, kaip DHL, UPS, FEDEX ).

Grąžinti:

1. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti prekių mainus.

2. Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas yra tinkamos finansuoti tik remonto.

3. Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Atsiliepimai:

kai gaus siuntinį, jei kokių klausimų, pls nedvejodami rašykite mums pirma , mes susisieksime su jumis per 24 valandas, ir darome viską, kad išspręsti jūsų problemą!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas,jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,tikiuosi, jūs galite mums duoti teigiamų atsiliepimų, ačiū iš anksto.Geriausi linkėjimai!


  • Suderinama Samsung Modelis: "Galaxy Note 7
  • Dizainas: Citatos & Žinutės
  • Prekės Pavadinimas: Apsudev
  • Suderinamos Prekės: "Samsung"
  • Tipas: Dėklai & Įrašus
  • Funkcija: Antidetonaciniai
  • Retail Pakuotė: No


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai