Mini Bike Siurblys Koja Siurblys Kelių Nešiojamų Oro Dviračių Siurblio Kompresorius MTB Pedalas Padangų Pripūtimo Dviračių Siurblys, Aukšto Slėgio


Žymos: kompresorius pedalas, derliaus kompresorius pedalas, powerhead siurblys, caline pedalo kompresorius, siurblys vandens, koja siurblys mini, oro koja siurblys, suportas radialinė, pedalu oro vožtuvas, siurblys sahoo.

€3.16 €6.19
  • Yra sandėlyje
  • w107941


Spalva: Juoda/Raudona/Mėlyna

Dydis: 17.6 x 13.2 x 7cm/17 x 9.5 cm

Medžiaga: Aliuminio lydinys+ plastikas

Slėgis: 120/140PSI

Paketas apima: 1 siurblys

Savybės:

Vamzdis yra Pagamintas, jei aukštos kokybės aliuminio lydinio, lygaus paviršiaus, suteikia siurblys mados išvaizdą, taip pat teikti ilgesnį tarnavimo laiką.

Pedalas gali būti sulenkite 90 laipsnių, taip pat jo anti-slip dizainas bus sutaupyti daug pastangų, siurbti padangų.

Modelis su barometras bus parodyti jums tiksliai, Oro slėgio padangos, užkirsti kelią per siurblinės, ir nurodykite jūsų laiką turėtų daryti siurbimo.

Greitai pripučiamos: dviračių padangų iškilę į paviršių remonto arba tiesiog išlaikyti padangų slėgio per sezoną.

Paprasta naudoti: Tereikia nuimti jį nuo padangų ir prijungti siurblio antgalį, kad pradėti siurbti, mūsų siurblys turi užraktą, kad tvirtai užrakinti su rėmo padangų, todėl ji bus nustatyti, padangų ir didesnį patogumą siurbimo.

Įvairiems tikslams: futbolas, footballs, futbolas s kamuolius ir daugiau.Taip pat idealiai tinka kalnų ir kelių dviračiai, elektriniai dviračiai, taip pat vežimėliais, vežimėlių.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: LYDINYS


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai