Ilgomis Rankovėmis Dviračių Džersis Nustatyti Kalnų Keliais, važiavimas Dviračiu Tiktų MTB Lauko Lenktynių Dviratis Palaidinukė Kelnės Sportinės aprangos Maillot Ropa


Žymos: dviračių grupei, gymshark šortai vyrams, ciklo jersey vyrai, retro pro dviračių džersis, dviračių jerset vyrai, džersis santic, cubrebotas ciclismo, cycl jersey, dviračių kelnės vyrams, strava dviračių džersis vyrai.

€25.47 €36.39
  • Yra sandėlyje
  • w108492


Ilgomis Rankovėmis Dviračių Džersis Nustatyti Kalnų Keliais, važiavimas Dviračiu Tiktų MTB Lauko Lenktynių Dviratis Palaidinukė Kelnės Sportinės aprangos Maillot Ropa

Informacija Audinys: Jersey: 100% poliesterio Pants: 84% poliesteris +16%Spandex Dydis: XS/S/M/L/XL/XXL/3XL/4XL/5XL Taikoma): Road Bike,Dviračių, Dviračiais,lauko sporto Orui: Kvėpuojantis,Greitai sausas Džersis 1 punkte:100% poliesterio Audinio,Sugriežtinti/Kvėpuojantis/kietas ir sumažinti riziką dėl Jojimo 2:Skaitmeninio Spausdinimo procesas: naudoti ltalian importas rašalo", skaitmeninio Spausdinimo,ryškių spalvų, neblunka. 3:Back pocker ir Atšvaitinės juostelės:Atgal nepriklausomų kišenėje,jūs galite įdėti klavišą,pinigines ar kitus daiktus.Šviesą atspindinčios juostos įspėjimo saugumui padidinti jojimo naktį.Kelnės tašką 1:Medžiaga :84% poliesteris +16% Spandex 2: Patogus ir malonus,puikus elastingumas 3:3D Stereo Pagalvėlės,Daugiau visapusiškos apsaugos Funkcijas Quick-dry funkcija ir, kad jums jaustis patogiau.Kvėpuojantis akių drabužiai, kad jūsų važiavimas dviračiu patogiau.ačiū 3.Nuotolinio Plotas: Nuotolinio srityje,DHL/FEDEX/UPS/TNT bus papildomai apmokestinti "atokioje Vietovėje Mokestis",prašome jį suprasti. 4.Pristatymo Laikas:PASLAUGA TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis,Tranzito laikas gali skirtis.particalarly atostogų sezono metu. 5.Susisiekite su mumis, jei pristatymo kaina šou labai brangu.mes suteikia daugiau saugumo ir mažesnę kainą pristatymas atvykti jums. 1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai gavote.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo. 2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinimo.Mes priimame tik grąžinti prekes Paštu arba Vikšrinis pristatymo Būdą. 3.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1.Mes mantain aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientųpasitenkinimas!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto, PRIEŠ išvykdami Netral arba Neigiamų atsiliepimų,kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. 2.Mes vertiname 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų,Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Visas ilgis paslėptas užtrauktukas, stilingi ir ilgaamžiai.Galinės kišenės išlaikyti mažus daiktus.Unikalus dizainas, puikiai tinka dviračių, jojimo, lenktynių ar kempingas, lauko sporto.PASTABA: 1.Mūsų dydis yra Azijos dydžio , mažesnis nei Europos dydį ir JAV dydžio.Jei esate Europoje / JAV , prašome rinktis 1-2 dydžiais didesnius, nei sau.Pavyzdžiui, jūs paprastai dėvi M, ir jūs turite pasirinkti, dydis L arba XL . 2. Prašome pasirinkti dydį bazės dėl savo dydžio diagramos ir dydis pasiūlymą.

Prašome kiek įmanoma pasirinkti www.ylakiuglobosnamai.lt stardard laivybos ,ji bus pristatyta apie 15-35days daugelyje šalių.Jei elementas yra skubus paštas , prašome pasirinkti, DHL ar www.ylakiuglobosnamai.lt Premium Laivybos sutaupyti laiko.Džiaugiuosi, kad tai lašas laivybos,pls mums suteikti teisingą ir išsamią adresą ir gavimo informaciją. 1.Visi užsakymai bus išsiųsti per pažadėjo apdorojimo laikas. 2.Muitinės Mokestį turėtų mokėti pirkėjas,Pardavėjas gali nepalaikyti jokių Muitų Mokesčių.


  • Modelio Numeris: QCN0106182LG
  • Medžiaga: Poliesterio Pluoštas
  • Rankovės Dydis: Ilgomis Rankovėmis
  • Tipas: Jersey Rinkiniai
  • Sezonas: Pavasario/Rudens
  • Kelnės Medžiaga: 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
  • spalva: Juoda ir Balta
  • Prekės Pavadinimas: Ilgomis Rankovėmis Dviračių Džersis Rinkinys
  • Megztiniai Medžiaga: 100% Poliesteris
  • OEM/ODM: Taip
  • Užtrauktuko Ilgis: Pilnas
  • Lytis: VYRAI
  • Pritaikymas: Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: XXS/XS/S/M/L/XL/XXL/3XL/4XL
  • Dviračių Jersey Mygtukai Stilius: Sponge Kelnes Padas
  • Pardavimo Metodai: Gamyklos Tiesioginio Pardavimo


Meryam 65
2020-12-11
4/5
It took too long to receive my order! But the order is in good condition.
Sandrolrc
2021-02-01
5/5
Fit well
Lllogan0
2020-12-07
5/5
Very nice cycling suit.A bit small but that’s my fault on the order.I’ll ware it anyway. I will definitely order from this seller again.
Gregory 4 21
2020-10-01
5/5
Good quality costume.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai