Naujų Automobilių Apdailos Aromaterapija Lėktuvo Apdaila, neslidžia Saulės Energijos Pasukti Lėktuvo eterinio Aliejaus Automobilių Difuzorius


Žymos: orlaivių replika, lėktuvo aviacijos apdaila, saulės lėktuvo modelį, aukso replika, mohamedas salah, automobilio lipdukas, žirklių, gaisro spray, variklis replika, suaugusiųjų automobilių elektros.

€6.72 €8.73
  • Yra sandėlyje
  • w109059


įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Naujas Automobilių Apdailos Aromaterapija Lėktuvo Apdaila, neslidžia Saulės Energijos Pasukti Lėktuvo eterinio Aliejaus Automobilių Difuzorius

Aprašymas:

Savybės:

1. Automobilio saulės energijos lėktuvo papuošalai, unikalus ir mielas lėktuvo formos, madinga, automobilių apdailos.

2. Saulės energija Varomas naudojant saulės energiją, kaip energijos šaltinis, skatina sraigto pasukti nuolat.

3. Platus Naudojimas: Ji yra dekoro, automobilio prietaisų skydelyje, taip pat jis gali būti naudojamas, kaip namų miegamojo ar biuro puošmena, bet kur, bet taip pat gražus žaislas.

4. Korpusas yra pagamintas iš didelio stiprumo plastiko.Poveikio atsparus.

5. Aromaterapija core(neįtraukta) gali būti įdiegta, gali ne tik sukti, bet taip pat gali būti naudojamas kaip kvepalų difuzorius, mėgautis kvepalų gamtos.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Apdailos tik, Aromaterapija core nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Tipas: Saulės Energijos Lėktuvo Formos Apdaila

Pagrindinė Medžiaga: plastikas

Dydis: kaip paveikslų paroda

Spalva: kaip nuotraukoje parodyti

Komplektą Sudaro:

1 x Saulės Energijos Lėktuvo Formos Apdaila


  • Pagrindinė Medžiaga: Replika Kristalų
  • Prekės Pavadinimas: Vecligt
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai