Bakemonogatari Monogatari Araragi Tsukihi cosplay kostiumas


Žymos: bakemonogatari plakatas, statulėlės infinite stratos, infinite stratos "amazon", infinite stratos megztiniai, oshino shinobu, senjougahara, Bakemonogatari, monogatari serija, miku zatsune, kyla cosplay.

€25.10 €27.89
  • Yra sandėlyje
  • w10985


Pristatymas Meyhods: Kinija Po Oro / EMS

Laivybos Laikas: 15-26days ( CPAM(NEMOKAMAI) ), 5-13days ( EMS )

jūs galite duoti man savo ūgį,krūtinės,liemens,klubų dydžių,mes galime padaryti už jus

Apie Produktą

Visi mūsų produktai yra tokios pačios kaip ir ką nuotraukas rodyti. (Sutikite, kad ten bus nedidelis skirtumas, nes šviesos fotografavimas.) Tai, ką matote, yra tai, ką jūs galėtumėte gauti.Jei jums rūpi, informacijos daug, prašome patikrinti mūsų išsamios nuotraukos kaip atidžiai kiek įmanoma.Stengiamės, kad mūsų geriausias jums pasiūlyti visi aplink nuotraukas mūsų produktą.

Apie Laivybos Adresas

Įsitikinkite, adresas, jūs įdėti, pateikdami užsakymus www.ylakiuglobosnamai.lt yra teisinga.Mes laivas elementą adresas kairėje www.ylakiuglobosnamai.lt.Jei tai atsitiks, kad jūs norite pakeisti adresą, prašome rašyti www.ylakiuglobosnamai.lt kad pastaba.

Apie Paketas

Visi mūsų produktai būtų nagrinėjamas iki laivybos ir būtų gerai, supakuoti tuo atveju, jei jis būtų sugadintas pristatymas.

Apie pristatymo Būdus ir Laivybos Dienų

Gavę jūsų užsakymą, mes būtų organizuoti siuntą per 3 dienas.Jei norite mums laivas, kurį Kinija Po Oro Paštą, kuris yra nemokamas, jis truktų ilgiau laiko atvykti.Tai yra apie 15 iki 30 dienų. (Dėmesio: Turkija ir Brazilija pirkėjai, prašome nedvejodami pasirenka šį metodą, nes jis negali atvykti į Turkiją ir Braziliją.) Jei norėtumėte gauti elementą greičiau, galite pasirinkti, DHL, ar AVS.Imtis JAV, kaip pavyzdys, tai būtų apie 5-7 dienomis atvyksta EMS ir 3 į 5 dienų DHL.Jei norite sekti savo užsakymą, jūs galite eiti į užsakymo informacijos arba E-paštu mums ch ecking.Kai mes laivą iš sklypas, laivybos bendrovės valdymas, kai sklypas turi būti vežamos.Taigi, prašome palaukti sklypo atvykti.Jei jis trunka ilgiau nei tikėtis, pasakykite mums, ir mes norėtume patikrinti ir skubėti laivybos kompanija.

Apie Atsiliepimą

Atsiliepimų yra labai svarbu mums.Gavę iš mūsų produktą, mes būtume dėkingi, jei jūs palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių) mūsų parduotuvėje.Tačiau, jei esate nepatenkinti mūsų produktą, galite susisiekti su mumis pirmiausia, prieš išvažiuojant atsiliepimų.Mes būtume dėkingi, jei jūs neturite palikti neigiamą atsiliepimą be mums.Mes stengiamės duoti sprendimas, kai sakei, kad perkant patirtis yra ne taip gerai, kaip tikėtasi.Bendravimas yra labai svarbus.Jums gali parodyti mums teigiamų atsiliepimų, jūs mums

kai jūs norite įdėti daugiau užsakymų su mumis.Mes norime suteikti jums nuolaida produktai ateityje užsakymus.

Apie Grąžinti Produktą

1.I f grąžinimo priežastis yra tada, kai yra problema, kad mūsų produktas, mes padengia siuntimo mokesčius.Bet mums reikės jūsų pagalbos, kad pasiūlyti mums nuotraukas mums žinoti, kad produktai yra blogos kokybės.

2. Jei grąžinimo priežastis yra tik tada, kai pirkėjai yra patenkinti stilių arba spalvų ar bet kokių kitų priežasčių, tai yra ne dėl kokybės, pirkėjai turėtų padengti siuntimo išlaidas.

Prašome informuoti mus prieš siunčiant atgal produktų, kad mes galėtume gauti produktą, be problemų.Prašome naudoti lauke pack produktą taip, kad jis nebus pažeistas, o pristatymas.Ir prašome suprasti, kad mes grąžinamoji išmoka, kai mes gauname produktas atgal.Ir mes negalime grąžinti, kai produktas yra blogas, skirtos perparduoti.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes stengiamės jums pasiūlyti mūsų geriausią aptarnavimą ir geriausius produktus.


  • Prekės Pavadinimas: pasakų pasakotoja
  • Elemento Tipas: Kostiumų Komplektai
  • Šaltinio Tipas: anime
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Lytis: Unisex
  • Specialios Paskirties: Kostiumai Ir Priedai
  • Simbolių: Animacinis Personažas Kostiumai
  • Stilius: VIENAS GABALAS
  • Audinio Tipas: Drobė
  • Šaltinis: VIENAS GABALAS
  • Sudedamosios dalys: Suknelės
  • Medžiaga: Poliesteris, Acetatas


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai