Lauko Žvejybos Įrankiai Nešiojamų Atidaryti Lankstymo Žvejybos Tinklus Mesti Krevečių Tinklai Krevečių Tinklai Žvejybos Tinklai


Žymos: atveju spinga, atveju mirron, cezira krepšiai, cmbyn moterims, konsolės e53, kartoninėje dėžutėje 42 x, cb png plaukų, cd ps4 žaidimas, kasetės 60.

€6.25 €8.02
  • Yra sandėlyje
  • w110839


Lauko Žvejybos Įrankiai Nešiojamų Atidaryti Lankstymo Žvejybos Tinklus Mesti Krevečių Tinklai Krevečių Tinklai Žvejybos Tinklus, Šis produktas yra naujas atviro tipo lengvai perkelti tinklo, naudojant naują medžiagą tinklinio audinio, viršutinis ir apatinis žiedas sustorėjimas krašto iškloti minkštos plieninės vielos, pagaminti iš lengvos, sulankstomas.

lengva Nešioti, paprasta naudoti, patvarus ir t.t., jis atsisakė tradicinio dydžio, sunku nešti, ir nepatogus naudoti, tai reta smagu eiti žvejybos su vaikais!

Kai jūs jį naudoti, jums tik reikia įdėti masalas į masalą kišenėje, tada naudokite stick pasiimti jį vertikaliai į vandenį.Viršuje virvė yra įrengtas su kempine valdyba.Jums nereikės nerimauti apie tai, kaip Rasti jį įvedus vandens.

Atvira konstrukcija leidžia žuvies ir krevečių prieinama.Neto, tada pasiimti grynųjų pagal žuvų situaciją.

Medžiaga: Nailonas

Spalva: žalia

Dydis: 80*60*35cm

Paketą sudaro:1* žvejybos ju

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Prekės Pavadinimas: yumoshi
  • Produkto Tipas: Žvejybos Tinklai
  • Ištraukiama ar Ne: Taip
  • Positionable ar Ne: No


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai