Tuya Smart GSM, 3G, 4G, WiFi Signalo Priimančios 433Mhz Belaidžio Namų Apsaugos nuo Įsilaužimo Signalizacijos Sistemos Komplektas su 110dB Lauko Saulės Sirena


Žymos: jutiklis wifi, signalizacijos sistema, cerradura seguridad, smart tuya, Signalizacija, gsm vielos, signalizacijos sistemos, durų tuya smart, lg nexus 5 priekinis stiklas ekrano pakeitimas, signalizacija gsm sistemos, nešiojamų wifi signalas.

€5.65 €10.67
  • Yra sandėlyje
  • w111643


Skelbimas :

1. Baterijos nėra įtrauktos, nes aviacijos apribojimų. 2. Alexa yra prieinama tik tam tikrus regionus: JAV, Kanada, Indija ir Australija.jei jums reikalinga ši funkcija,prašome patikrinti ar ji veikia savo regione.

GSM, 3G, 4G, WIFI, pradžia Saugumo, Signalizacijos Sistema su 433MHz Bevielio Lauko Saulės Sirena

WiFi+GSM/3G/4G Protingo Namo Sistema idealiai tinka jūsų namų saugumą.Kai durys/langai yra atidaryti ir uždaryti arba, kai judesio aptinkamas tai skamba garsiai nerimą SOS vietoje sulaikyti potencialių įsibrovėlių dailing signalizacijos skambučius, siųsti signalą SMS ir PROGRAMĖLĖS pranešimas iš anksto nustatytas telefono numeriais.

YK-G34 3G&4G+WiFi Signalizacijos Sistemos

YK-G20 2G+WiFi Signalizacijos Sistemos

Jos visų spalvų šviesos juosta rodo kiekvieną darbo statuso ir Vieną paspaudimą wi-fi "sąrankos taupo jūsų problemų, ieško per" wi-fi " sąrankos meniu.

YK-G12 2G+WiFi Signalizacijos Sistemos

Palaiko Balso Kontrolė

* Powered by Tuya, dirba su "Amazon", Alexa, Google Asistentas, IFTTT & 30K kitų Tuya prietaisai.Pranešimas: Alexa yra prieinama tik tam tikrus regionus: JAV, Kanada, Indija ir Australija!jei jums reikalinga ši funkcija,prašome patikrinti ar ji veikia jūsų regione!

Du Prieigos prie Tinklo Režimai(WiFi & 3G & 4G) Galite Pasirinkti

* 3G&4G+WiFi signalizacijos sistema, palaiko kelis signalizacijos pranešimo kanalus, kaip APP stumti/ SMS/ balso telefonu... * Laiko sinchronizavimo funkcija per GSM/WiFi tinklo.

Prijungti WIFI, nereikia laidų, Lengviau įdiegti

App nuotolinio valdymo, Wi-fi nemokamas stumti pranešimus, kuo paprasčiau, pigiau. * žadintuvas priimančiosios bus tiesioginis signalas pranešimą į savo "android" arba " ios " telefono per WIFI, kai ką nors pertraukos į savo namus, tuo pačiu metu garso sirena. * Taip pat galite nuotolinio valdymo pultelio signalizacijos sistemos per Tuya Smart App "arba" Smart Gyvenimą PROGRAMĄ.

Įdėkite SIM kortelę, Jūsų namuose yra visada po ranka

Jei jūsų namuose nėra "wifi" arba "wifi" signalą nestabilus arba wifi maršrutizatorius, maitinimo išjungimas, galite naudoti gsm SIM Kortelė tinklo. * Įdėkite GSM SIM Kortelė, į G30 ir išsaugoti savo telefono numerį, kad skydas.Kai jutikliai būti užfiksuojamas, signalizacijos sistemos bus automatiškai skambinti ir siųsti SMS iš anksto nustatytas telefono numerius, tuo pat metu garso sirena.

* Parama 5 grupes signalizacijos telefono numerio nustatymas

Parama įvairių kalbų meniu, balso operacija, pranešimas ir SMS signalo parametrai

* Remti 11 rūšių kalbomis: anglų, prancūzų, rumunų, italų, vokiečių, portugalų, olandų, graikų, ispanų, rusų ir Kinų. ( Pastaba : Ekrano Veikimą meniu, balso pranešimą ir įspėjimo pranešimų remti 11 rūšių kalbomis, bet APP ir rankinis knyga tik anglų kalba šiuo metu.)

Durų/langų Neuždarytų Pranešimo, O Ginkluotosios

* Į ginkluotę narė, durų/langų jutiklis bus sukelti pavojaus signalą, kai ji nustato, kad durų/langų jūsų namuose nėra baigtas.

Įsibrovėlis Aptiko Pranešimą, O Ginkluotosios

* Į ginkluotę valstybės, infraraudonųjų spindulių judesio detektorius bus sukelti pavojaus signalą, kai ji aptinka įsibrovėlis namų.Pastaba: 1、Kai augintinio svoris yra mažesnis nei 15 KG, ji negali sukelti pavojaus signalą. 2、Kai augintinio svoris yra didesnis nei 20 KG, tai tikrai sukelti pavojaus signalą. 3、Kai gyvūnas sveria 15KG, 20 kg, jis gali sukelti pavojaus signalą.Taigi, prašome būkite atsargūs pirkti.

Multi Arm/Disarm Būdai

* Parama SMS arm/disarm ir parametrų nustatymas, palaiko balso arm/disarm.

Laikina Arm/Disarm Funkcija

* Nustatyti saugojimo režimo įjungimas ir išjungimas režimai pagal jūsų kasdienybės.

Palaiko Kelis Belaidžio Ginkluotę Sritys

* 90 belaidžio ryšio zonose, priedai, įskaitant jutiklius, nuotolinio valdymo pultelius ir 10 zonų, RFID žymekliai.

Montavimo Schema

433MHz Bevielio Lauko Saulės Sirena Šviesos Strobe Flash Vandeniui Signalizacijos Sirena

Įmontuota baterija: NS (nuolatinė srovė), 3,7 v(3,7 V/1000mAh) įkraunama ličio baterija Išorinis maitinimo šaltinis: DC 6~12V Didžiausias saulės kolektoriaus išėjimas: 5V/150mA Budėjimo laikas: 180 dienų Budėjimo srovė:

433MHz Belaidžio Pet-imuniteto PIR Judesio Detektorių

Judesio detektorius negali dirbti vienas, jis turi būti naudojamas kartu su signalizacijos šeimininko.

433MHz Belaidžio Durų&Langų Jutiklis

Duris&langų jutiklis negali dirbti vienas, jis turi būti naudojamas kartu su signalizacijos šeimininko.

Produkto Sertifikavimas

Pristatymas

Apie mūsų stiprybės:

1、Esame profesionalus gamintojas signalizacijos įranga. 2、Mūsų produktai yra žadintuvas priimančiosios, infraraudonųjų spindulių detektorius, durų ar langų jutiklis, nuotolinio valdymo pultas, RFID kortelę, sirena, stebėjimo kamera, dūmų detektoriai, dujos (įskaitant anglies monoksidą, gamtinių dujų ir kt.) detektoriai. 3、Sveiki klientams ateiti į mūsų parduotuvėje, konsultacijos.


  • Ginkluotę Tipas: App
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Bevielio Ryšio Kodavimo: eV1527
  • Vaizdo sąsaja: Taip
  • Wireless Dažnis:
  • Galia: 5V
  • Zonos Numeris: 100
  • Modelio Numeris: YK-G20/YK-G34/YK-G30
  • Signalo Tipas: Programų Kontrolė
  • Prijungimo Tipas: Belaidžio
  • Ekranas: Taip
  • Rinkinio Sąrankos: Durų/Langų Jutiklis
  • Išėjimo Numeris: 100
  • Prekės Pavadinimas: TUGARD
  • Slaptažodį Klaviatūra: Taip


Gasaramos
2020-10-01
1/5
Wrong custom declaration. Additional tax of 13 CHF on the parcel
Stwinterhoff2002
2021-01-14
4/5
Too bad the record is in English A leaflet in French would have been welcome

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai