Godox Nešiojamų P120L 120CM P90L 90CM Giliai Parabolinis Softbox Bowens Mount Studio Flash Speedlite Atšvaitas Foto Studija Softbox


Žymos: blykste yongnuo, triopo ttl, canon viltrox, mažas softbox bowens mount, led neewer, godox softbox, bowens metalo mount, flash studija, softbox, rinkinio foto studija.

€81.22 €101.52
  • Yra sandėlyje
  • w112400


Sandėlyje Godox Nešiojamų P120L 120CM Giliai Parabolinis Softbox Bowens Mount Studio Flash Speedlite Atšvaitas Foto Studija Softbox Savybės: Giliai Parabolinis Lauke Projektavimo Darbus, pavyzdžiui, negabaritinių atšvaitas, kuris yra geras šviesos koncentracija ir įgyti šviesos efektai su minkšta ir didelis sodrumas.Palyginti su kitų panašių produktų: lengvesnis ir daugiau sklandžiai.Patikima ir Ilgaamžė Vėjo, susmulkinkite ir sumažėti atsparumas.Ilgas tarnavimo laikas, Kad softbox priima 16 premium stiklo, dėl ląstelienos-stiklo strypai yra lengvas ir nešiojamų.Labai Perkeliamumo Su krepšys, P120L tik svorius 1.79 kg.Lengvas ir nešiojamas.Plačios Taikymo srities Studijos ir lauko fotografavimas yra tinkamos.Patogus įdiegti, sutaupyti laiko ir pastangų.Specifikacijos: Gamintojas: Godox Modelis: P120L (Šviesos Versija) Mount Tipas: Bowens mount Darbinė Temperatūra: Medžiagos Strypai: Stiklo pluošto, Skersmuo: φ120cm Gylis: 74.2 cm Montavimo Būdai 1. Atidaryti softbox apie plokščią žemę, ir simetriškai įterpti visus 16 strypai, prie adapterio žiedą. 2. įdiegti atspindintis lainerio: prašome įdėti įdėklo į žiedą, prieš įklijuodami jį softbox. 3. Įdiegti vidinės difuzorius: Atidaryti difuzoriaus ir pritvirtinkite jį su softbox vidaus mygtukai po vieną. 4. Įdiegti išorinis difuzoriaus: atidaryti difuzoriaus ir tolygiai įklijuokite jį į softbox ' s edge. 5. Įdiegti softbox dėl šviesos stendas: prašom įrašyti "flash" į softbox prieš įdiegiant juos į šviesos stende(Parduodamas atskirai).P90L Paketų Sąrašas: 1 x 90cm Parabolinis Softbox ir 16 Strypus, 1 x Bowens Mount adapteris žiedas 1 x Nešiojimo Krepšys, 2 x Difuzorius 1 x Atspindintis Linijinės P120L Paketų Sąrašas: 1 x 120cm Parabolinis Softbox ir 16 Strypus, 1 x Bowens Mount adapteris žiedas 1 x Nešiojimo Krepšys, 2 x Difuzorius 1 x Atspindintis Linijinės Pastaba: Studija šviesos ir šviesos stendas nėra įtraukti.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Nailonas
  • Modelio Numeris: godox p120l
  • Formos: Aštuonkampis
  • Sąsaja: Įvairių Markių Bowens Mount
  • Prekės Pavadinimas: Godox


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai