MX Litavimo Deimantinis Kampinis Šlifuoklis Akmens Šlifavimo, Drožimo Varantys Straight Edge Plokščio Šlifavimo Rato Marmuro, Plytelių Šlifavimo Diskai


Žymos: deimantai, šlifuoti varantys, medienos šlifavimo disko 45, medienos abrazyviniai šlifavimo diskas, japonija šlifavimo akmuo, šlifavimo akmuo pločio, angl malūnėlis, malūnėlis piktžolių, makita įrankių rinkinys, metalo šlifuoklis, tps65982.

€7.01 €8.66
  • Yra sandėlyje
  • w112515


MX Litavimo Deimantinis Kampinis Šlifuoklis Akmens Šlifavimo, Drožimo Varantys Straight Edge Plokščio Šlifavimo Rato Marmuro, Plytelių Šlifavimo Diskai

Medžiaga: Importuojamų diamond Skersmuo: 74mm Vidinės skylės: 20mm Storis: 10mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 40mm.Funkcijos 1. Aštrus ir patvarus naudojimo 46 akių korundas, žymiai sumažina apimtis naudoti ir išlaidų rodiklius. 2. Ekonomiškas naujos litavimo technologiją efektyviai pagerina ryškumą ir patvarumą.

Programos: Marmuro, granito, dirbtinio akmens, betono, keramikos ir kitų kietų ir kietųjų medžiagų apdorojimas.Gerbiami pirkėjas.Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Mes teikiame geriausias paslaugas.Pirkėjų pranešimas: Mūsų produktai yra sandėlyje ir bus išsiųstas laiku, po apmokėjimo.Jei jūsų mokėjimą nepavyksta, patikrinkite savo tvarką ir jei jis vis dar nėra išspręsta, prašome susisiekti su mumis.Prašome patikrinti, ar jūsų vardas (ypač rusijos klientams), adresas ir telefono nr. prieš mokėjimo, kitaip jums bus ne turėti galimybę gauti paketą.apie transportavimo Mūsų produktai yra tikrinami iki siuntą.Supakuoti visiškai.Jei turite jokių specialių reikalavimų.Mes pasirinkti greičiausią kanalo būtų išsiųsti prekes.Mes patikrinti jūsų nurodytu adresu iki išsiuntimo.Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, mes susisieksime su jumis!Mūsų prekių nėra įtrauktos į tarifą, kainą ir nuotolinio transportavimo išlaidos.Aptarnavimas po pardavimo, Jei jums reikalinga sąskaita faktūra.Prašome palikite mums žinutę.Jūsų el. pašto adresą.Mes atsiųsime į jūsų elektroninio pašto per 8 valandas.Jei negavote prekės per nustatytą transportavimo metu.Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums prekes, atsižvelgiant į konkrečias aplinkybes ir pratęsti apsaugą laikotarpį.Ar grąžinti pinigus.Jei turite klausimų apie mūsų produktus.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas išspręsti.Nereikia atidaryti ginčus, tai laiko švaistymas.Ačiū.


  • Specifikacijos: 10MM, 15MM, 20MM, 25MM, 30MM, 40MM
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Modelio Numeris: 1
  • Prašymas: Įgaubtas Išdrožomis Kampo Šlifavimo Staklės Akmens
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Plytelių klijavimas
  • Medžiaga: diamond smėlio
  • Tipas: Šlifavimo Blokas
  • Modelis: plokščio šlifavimo ratas
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Smuglyanka87
2020-11-24
5/5
Super-put on the machine, shoes handles perfectly.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai