150mm Deimantų Šlifavimo Ratas Hypotenuse Karbido Šlifavimo Disko Volframo Plieno Malimo Cutter Drožtukas Pagaląsti Ašmenys Sawtooth


Žymos: derva varantys, deimantai, šlifuoti varantys, ašmenys diamond, deimantinis diskas malūnėlis, diatool deimantų šlifavimo disko, sustiklintos cbn šlifavimo diskai, disko šlifuoti, audinio rotacinė pjovimo peilis drožtukas, deimantai drožtukas, diskoteka led.

€7.66 €9.02
  • Yra sandėlyje
  • w112550


escription produkto savybės: Šis produktas yra pagamintas pagal dirbtinių deimantų šlifavimo rato ir dervos klijavimui. -Šlifavimo rato yra stabili ir patikima, šlifavimo tikslumo,pjovimo turto,gyvybės ir t.t. -Jis gali būti taikomas, su daug medžiagos.Taip, kad jūs galite eassily spręsti įvairias medžiagas, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai. -Tai yra daugiausia naudojamos paviršiaus šlifavimo ir išorinis diskinės šlifavimo įtvirtino karbido matavimo įrankiai, volframo plieno, greitapjovio plieno,legiruotojo plieno, stiklo, perlas, magnetinės medžiagos, keramikos ir formų, ir t.t. -Didelis kietumas, didelis suspaudimo tvirtumas, geras atsparumas dilimui. -Jis tinka galandimo iš sawtooth,frezos ir pan.Produkto Detalę: -Dydis: 150x10x8x20/25/32 mm -Spalva: Rudas ir skiedra -Medžiaga: Derva obligacijų ir deimantų dengto metalo karbido -Out Skersmuo: 150mm/6inch val. -Skylės diametras: 20/25/32mm 0.63/0.98/1.26 colių val. -Smėlio plotis: 8mm/0.31 colių val. -Storis: 10mm/0.39 colių val. -Koncentracija: 75% -Grūdų dydis: 240/320/400grit Kiekis: 1 vnt -Formos: Hypotenuse -Modelis: PDX -Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Pakuotės Turinys: -1Pc 150mm Deimantų Šlifavimo Rato Disko Precations: -patikrinkite savo mašina, reguliariai įsitikinkite, kad jis veikia normaliai. -Prašome dėvėti saugos priemonių ir atkreipti dėmesį į saugumą, kai naudojant ir bandymo stabilumas iki darbo. -Siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, prašome nenaudojamas 2-3 minutes po įdiegimo, ir patvirtinti, stabilumo iki darbo. -Prašome atidžiai patikrinti, ar prekių išvaizda, dydis, forma ir tada palyginkite savo originalios prekės, prieš užsakant, ačiū.


  • Formos: Hypotenuse
  • Modelio Numeris: Deimantų Šlifavimo Rato Diskas
  • Dydis: 150mm
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kietumas: P
  • Klijavimui Agentas: Derva
  • Naudojimas: Komercinės Gamyba
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Miras 58
2021-01-26
5/5
Product arrived fast and all right
Shizofriniy
2021-02-03
5/5
According to the order, that's what I ordered.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai