Natūralus Fluorito Pendant Crystal Ametistas Brangakmenio Šešiakampe Nurodė Reiki Chakra Pakabukas Gydomųjų Akmenų Karoliai


Žymos: angelas pakabukas, čakros akmuo, ametistas klasteris, ametistas pakabukas, natur akmens, ametistas širdies pakabukas, taškas brangakmenio pakabukas, reiki simboliu, čakra, akmuo ametistas.

€2.35 €4.34
  • Yra sandėlyje
  • w11280


Savybės:

1. Aukštos kokybės Medžiaga: karoliai yra pagamintas iš 100% natūralių fluorito ranka poliravimas.

2. Natūralus Kvarco Kristalas: karoliai yra grynas natūralus fluorito kvarco kristalo, kiekviena karoliai turi savo unikalų modelį, kuris yra unikali dovana.

3. Chakra Pakabukas: Fluorito, taip pat žinomas kaip "soft kristalų, spalvinga brangakmenių", padeda pašalinti neigiamą energiją organizme sukauptų ir pašalinti nepasisekimas.

4.Gydymo Papuošalai: karoliai padeda pašalinti neigiamą energiją organizme sukauptų.Ir tai yra geriausias perlas dėl Budos išmaldą.

5. Puiki Dovana: produktas yra pakabukas, kurį galima pakabinti ant kaklo ir patogus nešiotis.Jis atneš jums laimę.Ir tai puiki dovana.

Techniniai duomenys:

Tekstūra: susiformavo natūraliai, kiekvienas yra unikalus

Dydis: apie 30-50mm/1.18-1.97 m. ilgio

Spalva: spalvotas

Medžiaga: natūralus kvarco kristalo fluorito

Pakavimo Sąrašas:

1 x Fluorito Pakabukas

Pastaba:

Šis produktas yra grynas natūralus, kurie yra ne visai tas pats, kiekvienas yra unikalus, kai kurie produktai turės įtrūkimų, kurios nulemia gamtos formavimas, bet ne kokybės problema.


  • Stilius: Europa
  • Medžiaga: Crystal
  • Temos: angel
  • Regioninės Funkcija: Europa


Muschilecker1978
2020-12-06
5/5
Thanks! I'm very satisfied!
Lilsquirt02
2021-01-29
2/5
What you see on the website is not what you get

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai