MAT COVERSMALETERO AUDI A3 3/5 DURŲ 2003-2011


Žymos: audi tt šoninis veidrodėlis dangtis, pelės kilimėlis, audi a3, žaidimo pelės mygtukai, kaimanų pusėje anga, spyder, pelės kilimėlis medžiaga, kilimų pelės, chevy ritė, didelis kilimėlis.

€40.25
  • Yra sandėlyje
  • w11368


1.-Pagaminti iš polietileno (kilęs iš aukštos kokybės pvc) yra lankstus, saugi medžiaga, labai sunku ir ekologiškus ir aplinkai.Jis neturi kvapo, todėl ji yra labai rekomenduojama, taip pat vežti gyvūnus.

2.-anti-purvo kraštas su 5 centimetrų aukščio visoje perimetrą, išvengti purvo apmušalai automobilio.

3.-briaunoti anti-slip paviršių padidėjo rankena.Aukštos kokybės medžiagos, naudojamos gaminti, garantijų nepralaidumas ir atsparumo veiksnius, tokius kaip aliejai, dažai, riebalai, kuras ir kt.

4.-Visiškai pagamintas kiekvienos transporto priemonės, ji nėra universali, todėl galime garantuoti, kad tilptų į formą savo kamieno.

5.-Kai kurie modeliai, įkrovos darbuotojas turi blakstienos, lengvai perforuotas, kuri leidžia jums naudoti įkrovos rankena palaiko, paimti ar panašiai.Idealus bagažo skyriaus Raštas, kad apsaugoti savo automobilių.Labai lengva valyti, tiesiog taikyti slėgio vandens ar šlapio kaištiniai ir su minimalia priežiūra visada bus tai, kaip pirmąją dieną.Montavimas yra labai paprastas, švarus kilimas nuo savo kamieno ir uždėkite ant viršaus.Turite klausimų ar reikia pagalbos?Susisiekite su mumis ir mes mielai jums padėti.

Gaminys turi būti naudojami pagal technines charakteristikas ir papildo gamintojo aprašytas, vaizdas gali skirtis nuo galutinio produkto pristatymo.




Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai