Belaidžio Kairėje ir Dešinėje Žaidimų Valdiklis Gamepad Nintendo Jungiklis NR Žaidimas Nintend Įjungti Konsolę r25 "Bluetooth"


Žymos: baterija e58, nintendo jungiklis controlers, fonas gimtadienio, rcm jig nintendo jungiklis, džiaugsmas con nintendo jungiklis, Kontrolės, NINTENDO JUNGIKLIS, X03, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, žaidimas nintendo jungiklis.

€25.74 €32.18
  • Yra sandėlyje
  • w11416


Produkto Trumpas Įvadas

1) Šis belaidis valdiklis suderinamas su Įjunkite konsolę. 2) nereikia įdiegti bet kuris vairuotojas, jis gali būti naudojamas tik vieną kartą prijungto "Bluetooth" kodą rungtynės. 3) palaiko Bluetooth V3.0 belaidžio naudojamas tarp duomenų valdytojo ir konsolės stabilus ryšys, mažai trukdžių ir paprastas naudojimas. 4) Built-in su 300mAh ličio baterija, ji gali būti nuolat naudojami maždaug 4h po visiškai įkrauta.Įkrovimo laikas 2-3h. 5) Jis palaiko Giroskopo ašies funkcija ir dviguba varikliai dvigubai-shock " funkcija. 6) Iki keturių belaidžio Pro valdikliai, skirti Perjungti gali būti prijungtas prie Jungiklio konsolę tuo pat metu. 7) Jis gali būti naudojamas įprastai, net per įkrovimo valdiklis. 8), Ergonomiškas dizainas ir lengvas statybos padaryti tai patogiai net ir ilgai valandų nepertraukiamo žaidimų.

Bulit-6-Ašis Gyriscope

Judesio aptikimo funkcija per įmontuotą 6 Ašių Giroskopas kiekvienoje valdytojas, todėl nepriklausomas kairę ir į dešinę judesio kontrolės įmanoma, geriau žaidžiančią patirtį.

Built-in Vibracijos

Jis gali būti naudojamas visą valdiklis taip pat gali būti naudojamas kaip dviejų nepriklausomų kontrolierių Nintendo Jungiklis .Jis palaiko vibracijos funkcija per built-in motor kiekvieno duomenų valdytojo ir kiekvienas duomenų valdytojas turi visus reikiamus mygtukus.Neoteric 3D stick gali būti naudojamas tiksliai 360° iš visų pusių.Siūlome jums malonią žaidimų patirtis.

Kaip Imti

Įkrovos baterijos pasirodo ekrane, kai jūs paspauskite ir laikykite home mygtuką.Nors sistema yra poilsio režimas, šviesos juosta lėtai mirksi oranžine spalva.Kai įkrovimas baigtas, šviesos juosta išsijungia.Baterija capcity 300MAH Tipas-C baterija,gali būti naudojama 4 valandas po to, kai visiškai įkrautas.

Palaiko 4 Žaidėjų Online

Du kontroleriai gali būti naudojami visą valdiklis taip pat gali būti naudojamas kaip dviejų nepriklausomų kontrolierių Nintendo Jungiklis.Jis palaiko vibracijos funkcija per built-in motor kiekvieno duomenų valdytojo ir kiekvienas duomenų valdytojas turi visus reikiamus mygtukus.Screenshot klavišą atsižvelgiant screenshot ir parduotuvės.Neoteric 3D stick gali būti naudojamas tiksliai 360°iš visų pusių.Siūlome jums malonią žaidimų patirtis.

LED Šviesos Juosta Funkcija

Keturi Diodai mirksi greitai ir circularly, tai reiškia, kad duomenų valdytojas yra kodas porą arba prijungus atgal valstybei.Šviesos diodai mirksi greitai per sujungti, tai reiškia, kad duomenų valdytojas yra žemas akumuliatoriaus būklę.Vieno LED yra kietas, šviesus, tai reiškia, kad valdiklis yra prijungtas prie konsolės tinkamai.Žemos įtampos rodmenys: Kai valdiklis baterijos įtampa 3,6 V-3.4 V, LED indikatoriai mirksi greitai, žemos įtampos signalas; kai valdiklis baterijos įtampa yra mažesnė nei 3,4 V, valdytojas yra automatiškai išjungtas ir negali būti įjungtas.Įkrovimo indikacija: Kai valdiklis yra prijungtas prie Jungiklio konsolės per USB kabelis, LED 4 galios indikatorius yra kietas, šviesus; kai valdiklis yra prijungtas prie kitų kroviklių per USB kabelis, LED 4 galios indikatorius mirksi lėtai įkraunamas LED 4 ne po to, kai visiškai įkrautas.

Ergonomiškas Dizainas

Su gamepad yra sukurta su 3D rokeris, 360° didelio tikslumo .Patogus, kryžminis raktas dizainas lankstesniam ir tiksli vairo!Ergonomiškos rankenos, neslidžios, tekstūra, matinis jaustis, ilgalaikį sukibimą nėra pavargęs.Šis reguliatorius stiliaus džiaugsmą padas suteikia visiškai kontroliuoti savo mėgstamus žaidimus.Nustatymo jautrumas ir tikslumas yra didelis.

Jungiantis Porą, Duomenų Valdytojams

Kairėje valdytojas, paspauskite ir palaikykite ekraną fiksavimo mygtuką 4 sekundes ir keturios LED lemputės mirksi lėtai.Po 4 sekundžių, keturių Led blykstė į paieškos narė.Kai vienas (ar daugiau) iš Led yra visada, tai reiškia, kad kairėje valdytojas yra sėkmingai suporuotas. (PS: Pakartoti skundą operacija prijungti teisę valdytojas.) Po kairę valdytojas ir teisę valdytojas yra sėkmingai suporuotas su įjunkite konsolę, paspauskite L1 mygtuką ir R1 klavišą tuo pačiu metu.Šiuo metu, atitinkamą LED žibintai, kairėje ir dešinėje, valdikliai yra, tai rodo, kad ryšys yra sėkmingas.Paspauskite B, kad grįžtumėte į pagrindinį puslapį, konsolės.Dėl išsamesnės įvadas į ryšį, skaitykite instrukcijas!

Pajungimas Į Kairę Valdytojas

Kairėje valdytojas, paspauskite ir palaikykite Ekrano mygtuką 4 sekundes, o keturi LED žibintai mirksi lėtai.Po 4 sekundžių, keturių Led mirksės į paieškos narė.Kai vienas (ar daugiau) iš Led yra visada, suporavus prietaisus.Vienu metu paspauskite SL, SR mygtukai šone kairėje valdytojas.Atitinkamą LED šone kairėje valdytojas sviecia, rodo, kad ryšys yra sėkmingas.Paspauskite kairįjį mygtuką rodyklių klavišus, norėdami grįžti į pagrindinį puslapį įjunkite konsolę.Dėl išsamesnės įvadas į ryšį, skaitykite instrukcijas!


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Pakuotė: Taip
  • Sertifikavimo: CE
  • Sąsajos Tipas: "Bluetooth"
  • Prekės Pavadinimas: TECTINTER
  • Tipas: Gamepads
  • Nintendo Modelis: Nintendo Jungiklis
  • Modelio Numeris: Iš Džiaugsmo Valdytojas padas


Terofeyd Vitv1087c
2020-12-05
5/5
Top
Len Mar Len
2020-12-17
5/5
Not used yet. Christmas gift
Glebka17
2021-01-14
5/5
funcionan muy bien y se pueden cargar con un cargador de tlf movil

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai