Custom Saruka Rožinė Minkšta Viršutinė Priekinė Korpuso Būsto Atveju Pakeitimo Rinkinys, skirtas " Xbox Vienas Elito Valdiklio Modelis 1698


Žymos: ps2 shell, kontrolfreek xbox elite valdytojas, sidabro xbox shell, xbox atveju xbox, extremerate ps4, ahegao xbox vienas, byla xbox, logotipą, xbox 360 " valdiklį atveju atlikti, originalus xbox valdytojas shell.

€12.30
  • Yra sandėlyje
  • w114576


Mes žinome, kad jūsų valdiklio korpuso yra daugiau nei vien tik plastiko priedų.Tai yra jūsų sidekick, savo sparno žmogus, jūsų kova bičiulių.Tai kodėl mes naudojame tik geriausias dalis ir labiausiai energingas dažai, siekiant užtikrinti, kad mūsų valdytojai yra aukščiausios kokybės.Patikėkite, jūsų draugui bus žaviuosi jumis įdiegę šią išskirtinę faceplate lukštais.

Perskaityti Prieš Perkant: 1, žiūrėkite antrą nuotrauką iš sąrašo.Šis produktas suderinamas tik su Xbox Vienas Elito valdiklis (Modelis 1698); Jis nėra suderinamas su standartiniu "Xbox " Vienas", "Xbox" One S", "Xbox" One X " ir " Xbox Vieną Elite serijos 2 valdiklis. 2, Tai faceplate shell atveju, Xbox Vienas Elito valdytojas.Xbox Vienas Elito valdytojas, apatinio korpuso, mygtukai ir kitos dalys, kurios nėra įtrauktos. 3, Reikia, klientai, išskyrus Xbox Vienas Elito valdytojas pakeisti originalaus korpuso; Reikalingų klientams patogu su valdikliu montavimas.Gauti įrengimas vaizdo gidas apie Youtobe ieškoti "Extremerate Elito Shell". 4, tekstūra yra ne guma apdaila.Vietoj to, ji yra semi-slick, matinis minkštas plastiko.Produkto savybės: Pagamintas iš tvirtos netoksiškos ABS plastiko.Kvapas nemokamai.Visiškai tinka pylimas ant visų šonų; Sėdėti tinkamai apie visus įrašus.Individualizuoti savo valdytojas.Tai yra gražus pakeisti iš nuobodus įprastas juodas, be išlaidų pinigų ton.Paketą Sudaro: 1* Priekinė korpuso Xbox Vienas Elito Valdytojas 2* Akcentu žiedus 1* T8H atsuktuvas 7* Varžtai Pastaba: duomenų valdytojo ir kitos dalys, kurios nėra įtrauktos!


  • Suderinamos Prekės/Modelis: "Microsoft"
  • Modelio Numeris: Tinka Xbox Vieną Elite
  • "MicroSoft" Modelis: Xbox Vienas
  • Prekės Pavadinimas: eXtremeRate


Dvuzhilova
2021-02-03
5/5
good
Abel J 26
2020-10-19
4/5
good quality but don't fix perfectly

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai