10/20/30pcs Žiemos Automobilių Padangų Sniego Grandinės Nailono Medžiaga Efektyviai Sumažina Padangų Apkrova Traukos Grandinės, Padangos, Grandinės Dėvėti Mažos Trinties


Žymos: už kaklo traukos, pavogti sniego grandinės, sniego grandinės, necklac, su šlapia kelio, auto padangos, automatinis grandinės, žieminės padangos automobilių, automobilių sniego grandinės, Ratų Grandinės.

€10.65 €13.48
  • Yra sandėlyje
  • w114997


Kulka Taškų: 1、Premium Medžiagos: automobilių padangų sniego grandinės, funkcija, naudotis armuotas ir grūdintas nailono medžiagos, šilumos atsparumas, mažos trinties koeficientas ir trinčiai.

2、Anti-slydimo Grandinės: automobilių padangų sniego grandinės, funkcija trinčiai, kurie yra geros padidinti sukibimą, stiprus ledo laužymas, ir jie yra gerai laužymo ir slysti prevenciją, gerinti saugą vairavimui ant ledo ir sniego.

3、Išvengti Buksavimo: Galima nustatyti kelis priešslydžio sistema punktai yra arti padangų dalis, veiksmingai tinka padangų ir išvengti nukrypimų.

4、Praktinių Grandines: Tekstūruotos dirželiai yra skirtas jums saugiai unstuck nuo sniego, purvo ar smėlio, išvengti sausos dangos arba lygaus paviršiaus atidengta sniego, purvo ar smėlio.

5、Tinka ir Universalus: Jis tinka saugiai per jūsų padangų padėti savo transporto priemonę gauti per atšiauraus vietovės ir oro.Pagamintas iš aukštos kokybės sausgyslės gumos, ir be to cleated su plieno vinys padidinta traukos ledinis sąlygas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilių Padangų, Sniego Grandinės

Medžiaga: Nailonas

Svoris: 440 g (10 vnt.)

Dydis: apie 94cm/37.01 į

Privalumai: yra slydimui, dilimui atsparus, mažas atsparumas temperatūrai

Modelis: visus automobilius, visureigius, off-road transporto priemonėms

Padangų plotis: apie 145-295mm/5.71-11.61 į

Pakavimo Sąrašas:

Sniego Grandinės*10

Pastaba:

Šio tipo sniego grandinės tinka naudoti nepaprastosios sniego, netinka didelės spartos vairavimo cemento keliai.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.


  • Elemento Ilgio: 0.0inch
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Plotis: 0.0inch
  • Prekės Svoris: 1.0kg


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai