2020 MJ-DN20CL Vandens Bakas, Plastikiniai Plūdinio Vožtuvo kamuolys plaukti patikrinkite vožtuvo tualeto nuleidimo vožtuvas


Žymos: flotacinio plokštumoje, 2 plastikiniai plūdinio vožtuvo, mergina tualetas, normalus uždaryti vožtuvo, bqlzr tualetų nuplovimo mygtukas, plūdė, dušo, plaukti tualetas, galvijų vandens bako plūdę vožtuvas, tualetas metalo nuplovimo mygtukas, plastikinių baidarių plaukti.

€3.69
  • Yra sandėlyje
  • w116838


MOJO JUTIKLIS

Float B visi V alve

Taikymo Sritis

Daugiausia naudojamas vandens baseinas , vandens rezervuaras , vandens bokštas , vandens kanalas ,closestool , aušinimo bako ir drėkintuvas ,ir t.t.

Veikimo principas

Plaukti vožtuvas veikia veikia rotacinis vožtuvas, kad vožtuvas atidaryti arba uždaryti .Sklendės raktas yra labai lengvas ir mažas dydis, tai yra patikimas, plombavimas, paprastos konstrukcijos ir lengvai išlaikyti , sferinio paviršiaus ir sandariklio paviršiaus dažnai yra uždarytas stotis , tai nėra lengva būti vidutinio erozija , ji buvo plačiai naudojama įvairiuose sektoriuose.

Produkto savybės

A, sandarinimo vandens poveikis yra gera, suspaudimo.Su mažesniais plaukiojantieji kamuolys kontrolės, tačiau ji gali priimti daugiau skysčio spaudimą.Tradicinis tiesiai sandarinimo tipo bendrojo kaip 0,6 MPA slėgio, šis produktas už 1,0 MPA slėgiui.

B, vandens srautas, didelio efektyvumo.Nei tradicinis tiesiai sandarinimo tipas vanduo greitai, splash splash mažiau.

C, lengvas montavimas, lankstus reguliavimas.Gali būti įdiegta bet Kampas.Avirulent insipidity, švino, druska, stabilizatorius, gali būti naudojamas geriamojo vandens.

D, korozijai, platus prisitaikyti.Saulės energijos, aušinimo bokšto, aplinkos apsaugos, antikorozinė, chemijos pramonės ir kitų sričių, skirtingų vidutinio konteineriai plačiai naudojami, lengviau prisitaikančios, nei tradiciniai metalo kamuolys plaukti vožtuvas yra plačiai.

P nuomos susisiekite su mumis artimiausiu metu, jei nėra įvykdytos,mes siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!

Jei jus tenkina elementus,nuomos nepamirškite palikti mums, 5 žvaigždučių, kaip encoragement.

Ačiū!Malonu bendradarbiauti su jumis!


  • Spaudimas: Vidutinio Slėgio
  • Žiniasklaida: Vandens
  • Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
  • Galia: Hidrauliniai
  • Temperatūra Media: Vidutinės Temperatūros
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Struktūra: Kamuolys


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai