Ping Wtsfwf 12OZ Silikono Kūginę Sublimacijos Puodelis Wrap Kūgio formos Puodelis laikiklis ST-130 VNT.-210 Sublimacijos Mašina


Žymos: puodelis šilumos spaudos, sublimacijos silikono plėvelė, puodeliai unikalus, rankų šilumos spaudos mašinos, WtSFWf, sublimacijos mašina silikono, sublimacija termo silikono, puodelis paspauskite, puodelis wrap, sublim.

€24.32 €49.63
  • Yra sandėlyje
  • w117110


Freeshipping Wtsfwf 12OZ Silikono Kūginę Sublimacijos Puodelis Wrap Kūgio formos Puodelis laikiklis ST-130 VNT.-210 Sublimacijos Mašina

12OZ, Kūgio formos Puodelis Wrap ST 210/ST 130 Puodelis Sublimacijos

Pls pasirinkti puodelis wrap st-210 arba st-130 puodelis paspauskite.

Kai kuriose šalyse yra freeeshipping,kai kurie ne, bet pigūs laivybos kaina.

Puodelis Apsiaustas yra raudonos ir mėlynos spalvos dviejų spalvų,visi tinka.

Vežimą:

Sublimacijos žinios

"PASIDARYK pats" nuotraukas jums patinka atvejais,t marškinėliai,puodeliai,lėkštės, kad dėl spausdinimo,jums reikia mūsų šilumos spaudos spausdintuvas mašina realizuoti savo idėją

mes galime tiekti pilnas komplektas sublimacijos produktų ir techninį aptarnavimą.

1.Epson inkjet printer savo vietiniai gyventojai norėdami spausdinti nuotraukas iš(EPSON R230,R270,R290,T50=L801,1390=L1800,1400,1430).pirkti savo vietinių gyventojų.

2.sublimacijos šilumos spaudos spausdintuvas mašina,mes galime tiekti.

3.kaip ir sublimacijos atvejais, spausdinimas,sublimacijos atvejais,metalo liejimo,sublimacijos rašalo,sublimacijos knyga yra inneed,mes galime pateikti jums.

4.kaip ir puodeliai,lėkštės spausdinimas,sublimacija, puodukų ar plokštės,puodelis ar plokštės gnybtus reikia,mes galime pateikti apkabos, puodeliai ar plokštės gali būti nusipirkau savo gyventojais, nes tai yra lengva pertrauka transportu.už medžiagą,yra stiklo,keramikos ir plastiko.bet kokia medžiaga turi būti 200degrees ar daugiau ir yra sublimacijos sluoksnis.

5.spausdinti nailono arba poliesterio drabužius reikia sublimacijos rašalo ir popieriaus.spauda ant medvilnės drabužius reikia dažų sublimacijos rašalo ir transmax popieriaus.mes galime tiekti.

Payement Būdas:

Mes priimame Alipay pirmenybės,

Jei norite mokėti paypal,pls susisiekti su mumis ir gauti paypal sąskaitą

Pirkėjo Apsaugos:

Mes stengiamės išspręsti visas problemas, su pirkėjo.

Mes bus stebėti, krovinių vežimas, dažnai ir priminti pirkėjui susisiekti vietos paštu arba express gauti prekes kuo greičiau, kai prekės atvyksta vietiniai gyventojai.

Mes taip pat pratęsime pristatymo laikas, kol pirkėjas gauna prekes.

Grąžinimo ir atlyginimo

Prekės (- ių) turi būti grąžinti per 14 dienų nuo gavimo.Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų

Visi grįžo laivybos išlaidų nebus pirkėjo atsakomybė

Visi produktai turi būti grąžinamos originalioje pakuotėje, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!


  • Modelio Numeris: 12OZ puodelis wrap
  • Prekės Pavadinimas: WtSFWf
  • Įtampa: 110V
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai