Vonios Kambarys Roll Tualetinio Popieriaus Laikiklis Iš Nerūdijančio Aukštos Kokybės Plieno Tvirtinimo Prie Sienos Roll Audinių Stovo Laikiklį Su Telefono Lentynos Knygą Stovo Vonios


Žymos: tualetinių reikmenų tualetai, mrosaa tualetinio popieriaus laikiklis, dubuo tualetas, tualetinio popieriaus laikiklis medienos lipdukas, tualetas papir turėtojas, nešiojamų tualetinio popieriaus langelį, vonios kambarys audinių langelį bronzos, vonios aksesuarai atsparus, keptuvė aikštėje, wc toilett popieriaus turėtojas.

€3.14 €4.69
  • Yra sandėlyje
  • w117798


Aprašymas:

Tualetinio popieriaus stovo, pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, tvirtas, tvirtas ir lengvai valomas.Puikiai naudojamas vonios kambarys ir virtuvė.

Tualetas audinių turėtojas ir mobiliojo telefono lentynos, sandėliavimo, 2-in-1 daugiafunkcinis wall mount vonios kambarys, saugojimo organizatorius.Dėl patogumo, galite įdėti į mobilųjį telefoną, drėgnos servetėlės, skystas muilas, piniginės, žiūrėti ar mažų vazoninių ant lentynos, kai jums plauti rankas ar naudotis tualetu.Aukštas saugos elementų ant lentynos.Iškėlė krašto dizainas, siekiant užkirsti kelią prekės forma krenta.

Modernus & stilingas dizainas, poliruoti plieno apdailos, tinka beveik dekoro stiliaus.

Priduria, puikus grožio ir sumažina erzina valymas.Vieną kartą įdiegti mūsų tualetinio popieriaus laikiklį, savo tualetus atneš jį žingsniu iš karto.

Stipraus ir tvirto įrenginio, palyginti su lipnios, gręžimo bus griežtesnė ir labiau ilgalaikiai.gręžimo skylės turėtojui leidžiama būti montuojamas prie sienos, nuolat, kuri užtikrina stiprų ūkį ir stabilus naudoti.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Tualetinio popieriaus laikiklis

Stilius: Modernus

Spalva: Sidabrinė, Sidabrinė, Auksinė, Rožinė Aukso

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Qty: 1pc

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų apšvietimo efektas ir ekrano nustatymas, tikrąjį daiktų spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Pakavimo sąrašas

Komplektą Sudaro:

1 x Tualetinio popieriaus ritinėlis stovo


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Modelio Numeris: tualetinio popieriaus laikiklis
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: Sunydeal
  • Tipas: popieriaus laikiklius


Tontotonto95
2021-01-25
5/5
accurate as pic

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai