5vnt Reguliuojamas Tampus Šaldytuvas Organizatorius talpinimo Stalčių Rangement Šaldytuvas Šviežių Tarpiklis Sluoksnis Bagažinės Krepšys Spinta


Žymos: ekologinio, sluoksnis, sandėliavimo dėžės, maisto saugojimas, plastiko dėžutėje organizatorius, visos šaldytuvas, ika saugojimas, plastikinė dėžutė, lankstymo kortelė, dėžutė, lauke storag, krepšys ekologinio.

€16.04 €32.73
  • Yra sandėlyje
  • w118903


5vnt Reguliuojamas Tampus Šaldytuvas Organizatorius talpinimo Stalčių Rangement Šaldytuvas Šviežių Tarpiklis Sluoksnis Bagažinės Krepšys Spinta

Produkto Informacija

Spalva: Šviesiai Rožinė,Šviesiai Mėlyna,Juoda,Chaki

Dydis: Prieš Ruožas 20.5x16.4x7.6cm, Po Ruožas 28.5x16.4x7.6cm

Medžiaga: PP

Funkcija

Tampus Dizainas: galite nustatyti, kad asmuo pagal dydį savo daiktus

Patvarus: Pagamintas iš PP plastiko, stipri, dėvėti, atsparus ir didelis gyvenimo ciklą

Naudojimas: Tinka konservuoti, gėrimai, daržovės, mėsa, sūriai, pakuotas daržovių ir kitų maisto produktų į šaldytuvą, taip pat kostiumas virtuvės reikmenų ir kitų prekių

Naudojimas: šaldytuvas, savininkas gali būti pakabinti ant šaldytuvo lentynų, ir stovi ant stalo.Tinka daugumai standartinio dydžio šaldytuvo lentynos

Tvarkingas: Saugoti savo daiktų, tvarkinga, vietoj to, gulinčius, ir sutaupyti vietos

Pakuotė

5 vnt Šaldytuvas stalčiuko

arba

3 gabalus Reguliuojamas Krepšelio

Apie Eskey

Eskey yra vienas iš prekių ženklų, kurie buvo įkurta 2010 m., darbo kaip tarptautinės prekybos ir pramonės.Taip, mes daugiausia veikliųjų srityse Namų Tekstilės tiek didmeninės, ir mažmeninės prekybos sektoriuje.

Eskey reiškia turėti išskirtinių produktų, kurie yra visiškai rankų darbo.Kiekvieno etapo, kurių ėmėsi mūsų komanda yra atliekamas kruopščiai mokėti didžiausią dėmesį į mažas detales mūsų produktus.Mūsų tikslas-padaryti jūsų gyvenimą lengviau su kokybės, naujoviškų ir ekonomiškas produktus.

Mes tiekiame namų tekstilės gaminiai, tinkami Eskey nuolat gerina kurti ir toliau nuolat besikeičiančios ir plėtoti tendencijas visame pasaulyje, kurios tikslas kūrybiškumo ir su atkreipiant dėmesį į detales.

Mūsų R&D komanda veikia tik ieškoti ir kurti naujus dizaino poreikius ir reikalavimus iš įvairių regionų.Mūsų Komanda visada moka didžiulis dėmesys, kad įvykdyčiau jūsų poreikius visiškai pasiekti "Politika Eskey ", kuri yra užtikrinti, 100% klientų pasitenkinimo.

Eskey pritraukia milžinišką mandagumas yra novatorius prekės ženklą, o ne naudojant tradicinį prekybos klientams.

Dažnai Užduodami Klausimai ir Pastabos iš Eskey

Siuntos Jūsų užsakymas bus paruoštos ir išsiųstos per 3-5 dienas po www.ylakiuglobosnamai.lt patikrina mokėjimo.Ypatingais atvejais, jeigu yra preternatural būklės, tai gali būti 7 dienų.Mes laivas visus mūsų daiktus per CAINIAO.Galite patikrinti apytikslis pristatymo laikas paketu iš jūsų apskrityje iš mūsų pristatymo žemėlapyje.Prašome atkreipti dėmesį, kad nėra jokių siuntimo išlaidų, tačiau mūsų vertingų klientų yra atsakingas už papildomus muito mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Pristatymas

Galite patikrinti, pristatymo laikas, už savo šalies virš žemėlapio.Jei turite bet kokios kitos informacijos, prašome susisiekti su mūsų komanda.

Grąžinimas ir keitimas

1-Eskey garantuoja, kad visi produktai, kuriuos mes gaminame, turėti pilnas kokybės, kaip mes žadėjome.Mūsų kokybės kontrolės departamento išnagrinės jūsų produkto du kartus, kol mes laivas pakuotės.Jums nebus priimti visus kokybės defektų.

2-Jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymas nors jis nebuvo jokių kokybės problema, galėsite grąžinti prekę pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš grąžindami prekes.Tačiau, mūsų vertingų klientų, turėtų būti informuoti, kad jie yra atsakingi už visas siuntimo mokesčius ir produktas, kurį gavote, neturėtų būti naudojami.

Atsiliepimai

1-Dalintis savo džiaugsmu ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Jei įmanoma, savo naują produktą ir nuotrauką padarys mus labai laimingas!

2-Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome nesuteikia mums blogų atsiliepimų tiesiogiai (Savo blogų atsiliepimų skauda mums labai), prašome elektroniniu paštu mums.Apie savo rūpesčius mes tikrai jums tinkamas sprendimas, ir kad jūs turite 100% patenkintas.

Susisiekite Su Mumis

Susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Visi el. laiškai ar pranešimai bus atsakyta per 24 valandas.


  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Prekės Pavadinimas: dvaras
  • Stilius: Modernus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Stačiakampis
  • Plastiko Tipas: PP
  • Apkrovos: 100 kg
  • Tipas: Dėklai & Dėžes
  • Technics: Blizgus
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Talpa: > 65 Alpių cukraus
  • Maisto Taros Funkcija: Šviežumo Išsaugojimas
  • Naudoti: Maisto
  • Grotelės Kiekis: 1


Ozzybabygirl06
2021-01-12
5/5
The product is very good. Think about packing for shipment. 2 boxes out of 5 came damaged
Alex Vtale
2020-12-11
5/5
It looks very well organized and goes very well I recommend this seller the description is the same as the seller I will keep buying
Nazaryarosh
2020-12-28
5/5
excellent envoie rapide et qualité au top
Gauptmansascha
2020-12-11
5/5
One of the organizers got a little broken, I imagine because of a hit on the road.
Kiska Kz15
2020-12-20
5/5
Beautiful.. Thank you

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai