Naujausia VersijaD Super Vida Dice Pro+ Diagnostikos Ryšio Įranga Su Multi-language Nemokamas Pristatymas


Žymos: d4 raudona, baofeng rinkinys, cummins insite 8, diagnozė ekskavatorius, nešiojamasis radijo imtuvas, vida dice valdyba, volvo vida dice, kauliukai rinkinys, zaston, icom a.

€92.75 €97.63
  • Yra sandėlyje
  • w119024


Super Volvo Vida Dice Pro+ Vol-vo Diagnostikos Ryšio Įranga

Į viršų 3 Priežastys, Gauti Super Volvo Dice Pro:

1. Programinės įrangos Versija: 2014D

2. Update: Iki CD

3. Palaikomos Kalbos: Anglų, Ispanų, Prancūzų, Švedų, Portugalų, Kinų,

Skelbimas:

1. Negali Remti Automobilių Iki 1999 Metų

2. Paramos Win7 Sistema, Tik

3. Naudojami tik daryti Diagnostika, jokių Programavimo

Super Volvo Dice Pro+ Aprašymas: Vol-vo Kauliukai PRO+ "yra naujausia" Volvo automobilių skeneris, kuri yra naudojama kartu su VIDA all-in-one bendrauti su transporto priemonės.

Komunikate pažymima, diagnozuojant ir šalinant transporto priemonės įmanoma, taip pat atsisiųsti programinės įrangos.

Siekiant palengvinti išlaikymą, patogumui, kai automobilis Kauliukai Pro suteikia dėklas ir rankena, gali veiksmingai apsaugoti įrangą, vartotojas gali būti pakabinti ant įranga arba jo diržo.Įrangos teigiamas keturios lempos, tai parodys, ar gerai vartotojo įranga, darbo įrangos naudojimo instrukcijos įrankiai atgal.

Super Volvo Dice Pro+ Funkcijos: 1. VOL-VO Kauliukai Pro priskiriama Vol-vo OEM, skaneris,Tai provid originalus problemų diagnostikos, originalus darbas, informacinės sistemos , Kauliukai Pro selftest , Kauliukai Pro automatinė upgread naujesne programinės įrangos versija, ir vienas, SQL Server duomenų bazės.

2. VOLVO Dice Pro visas rinkinys funkciją palaikyti seminaras,Tai gali padaryti vol-vo automobiliai forma 1999 m. iki dabar.(pagal VIDA redakcija) 3. VOLVO Dice Pro automatinio nuskaitymo veichle informacijos pati ,pavyzdžiui, Vin numeris / Variklio Num / ŠIUO Numeriu..... 4. VOL-VO Kauliukai Pro gali daryti skaityti DAIS,Kaip remontas DAIS,Skaityti Datastream,Paleidimas,Programavimas/kodavimas.

Super Volvo Dice Pro+ Pritarė Protokolas:

"Volvo" automobiliai turi daug protokolą,pvz., K-Line,CanBus,Vieno CanBus,Gamyba, K+Dvigubas CanBus ir K+Vieno CanBus.Šie protokolai yra tobulinama auto delopment.Kauliukai Pro palaiko visus protokolus "Volvo".

Valdybos Ekranas:

Super T-vo Kauliukai Pro+ Paketų Sąrašas: 1pc x Kauliukai Pro Prietaiso 1pc x USB A į MINI USB Kampu Kabelis x 1pc DVD su VIDA 2014D

DUK:

Q1: Ar tai programa nuotolinio valdymo mygtukai?A1: Ji gali būti naudojama tik į diagnozę, gali ne programavimo.Q2: Gali Super Vol-vo Vida Dice atšaukti DPF ir Turbo gedimas?Perprogramuoti grupių?A2: Jis gali atšaukti DPF ir Turbo informacija apie gedimą, kuris jį skaityti, jis gali paremti tik tuo atveju, diagnozę, nėra paramos programavimo Q3: Ar tai Vol-vo Kauliukai palaikyti "Bluetooth"?A3: Ne, jis neturi Bluetooth

VIDA DICE Paketo Ekranas:

Nuskaitymo mūsų QR Kodas, markė kad bet kur bet kuriuo metu, judriojo ryšio telefono

Mes internete :

8:30.v-9 :00 p.m GMT+8 (Mon~šeštadienis)


  • Rūšies Pavadinimas: Super Vida Dice Pro+
  • Prekės Pavadinimas: cwobdii
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Programinės Įrangos Versija: 2014d
  • Sertifikavimo: CE


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai