1 Komplektas Pilnas Tatuiruotė Mašina Rinkiniai Profesinės Tatuiruotė Pasukimo Pen Mašina, Namų Grožio Priemonės Kūno Kosmetikos Reikmenys


Žymos: lemputės 65mm, led žibintai lengva, šviesos eilutę 35, madax paveikslai, leica aviečių, greitai rėmo lodo, pranešk apie netikrą mergina pavadinimus, manikiūro albumai, lemputės 6428.

€4.45 €6.74
  • Yra sandėlyje
  • w119179


Aprašymas:

(1)Ši tatuiruotė mašina yra naujas stilius, mūsų įmonė, stiprus dizainas ir griežtai medžiagų parinkimas, rotorinis variklis sklandžiai ir stabiliai veikia, didelės spartos adata, puikiai vertus jausmas; (2)Su mūsų didelę patirtį tatuiruotė mašina dizainas, mes turime patobulinti šį variklį į visas puses.jis gali suteikti jums visiškai profesinės jaustis;

(3)Pagaminti iš kvalifikuotų medžiagos su prabangus kūrinys, patvarus ir saugus.Lengvas lydinio medžiagos, gali sukelti skausmą dėl riešo pagal ilgų darbo valandų.

(4) Tinka sujungti tatuiruotė mašinos ir elektros energijos tiekimas.

Bendras mašinos rankena yra 9mm turas, kuris gali būti naudojamas dokas paprastųjų 8mm plieno vamzdis tatuiruotė rankena.Jei jums reikia sumažinti energijos tatuiruotė mašina, galite naudoti gumos juosta jungiasi liemenį padaryti ypatingą poveikį.

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: Juoda

Svoris: 112.0 g

Dydis: apie 6,5 cm

Pakuotė:

Tatuiruotė Mašina Rinkinys*1

Pastaba:

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.


  • type1: Paramos Dropshipping
  • Pistoletas Tipo: vadovas
  • Medžiaga: LYDINYS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: 3C


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai