Kūdikių Vežimėliais Priedai, Lietaus Keturis Sezonus Kūdikis Vežimas Lietaus Kūdikis Vežimas Skaidrus Lietpaltis Vėjo Padengti


Žymos: violetinė doona dangtis, padengti vežimėlis, bugaboo bee 5 rankenos, lietaus vežimėlis, kūdikio krepšys salų, bugaboo bee 5 acsessories, kuprinė vystyklų, bugaboo bee 5 priedai "amazon", vystyklų krepšys, lietpaltis vežimėlis.

€7.92 €12.18
  • Yra sandėlyje
  • w120410


Parametras:

Pavadinimas: kūdikio vežimėlis lietaus

Medžiaga: maisto kokybės PEVA/EVA

Stilius: U-formos užtrauktukas

Plovimas: plauti šiltu vandeniu arba šalto vandens, sausoje vėsioje vietoje, nėra veikiami saulės.

Savybės:

1. Rainproof: lietaus padengti gali išvengti lietaus, vėjo ir sniego, ir užkirsti kelią dulkių, todėl, kad krepšelis tampa šiltą guolį kūdikiui, kad pasislėpti nuo vėjo ir lietaus.

2. Maisto klasės medžiaga: šalto atsparus, nr. krekingo, subzero temperatūra taip pat gali būti naudojamas, geras kietumas, nėra lengva pelenų.

3. Aukštos skaidrumo neužkerta matymo: didelio skaidrumo, tiesiogiai įdėti į netrukdys kūdikio akyse, lietaus ir sniego atlikti taip pat galima pamatyti ne vaizdas.

4. Atidaryti lango dizainas: nereikia pašalinti lietaus, užtrauktukas, galima atidaryti, kad palengvintų kūdikiui laisvai įeiti ir išeiti, ir perduoti butelio dizainas.

5. Vėdinimo, iš abiejų pusių, cirkuliuojančių vėdinimas: korio kvėpuojantis akių dizainas, apyvartą, vėdinimo, oro srauto, kad būtų išvengta kūdikių sėdi ilgą laiką, jaustis nuobodu, suteikti kūdikiui patogiau patirtis.

6. Dydžių yra, prisitaikyti prie įvairių modelių: prašome pasirinkti lietaus, pagal dydį jūsų krepšelį.

Parametras:

Dydis: Apytiksl.99*56cm (kolonėlė)

Pakavimo sąrašas:

1* Lietaus

Kulka Taškų:

1、Rainproof: lietaus padengti gali išvengti lietaus, vėjo ir sniego, ir užkirsti kelią dulkių, todėl, kad krepšelis tampa šiltą guolį kūdikiui, kad pasislėpti nuo vėjo ir lietaus.

2、Maisto klasės medžiaga: šalto atsparus, nr. krekingo, subzero temperatūra taip pat gali būti naudojamas, geras kietumas, nėra lengva pelenų.

3、Aukštą skaidrumo neužkerta matymo: didelio skaidrumo, tiesiogiai įdėti į netrukdys kūdikio akyse, lietaus ir sniego atlikti taip pat galima pamatyti ne vaizdas.

4、Atviro lango dizainas: nereikia pašalinti lietaus, užtrauktukas, galima atidaryti, kad palengvintų kūdikiui laisvai įeiti ir išeiti, ir perduoti butelio dizainas.

5、Ventiliaciją, iš abiejų pusių, cirkuliuojančių vėdinimas: korio kvėpuojantis akių dizainas, apyvartą, vėdinimo, oro srauto, kad būtų išvengta kūdikių sėdi ilgą laiką, jaustis nuobodu, suteikti kūdikiui patogiau patirtis.


  • Medžiaga: poli
  • Prekės Pavadinimas: salų
  • Tipas: Lietaus
  • Sertifikavimo: EN
  • Amžius: 7-9M
  • Modelio Numeris: Kūdikio vežimėlis lietaus


C E Thompsoniii
2020-12-18
1/5
The matter is mui delicate and it came to me with faya missing velocs, but I arrive before the date stipulated

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai