Moterys ilgomis Rankovėmis Suknelė, natūralaus audinio linijos modelis didelis dydis Medvilnės Hijab Musulmonų Mados 2021 Žiemą Vasarą Turkijoje Laisvalaikio Drabužiai


Žymos: suknelė moteris, musulmonų eving suknelė moterims, suknelė, hijab, medžiaga turkija, polka dot, casula vasaros suknelė, suknelė, "zara", emyratai, jae, turkija skraiste suknelė, suknelė moterims.

€7.79 €8.20
  • Yra sandėlyje
  • w120796


Sveiki atvykę į TrendShopping Kodėl turėtumėte rinktis mus? 1.Super service kiekvienas vartotojas 2.Aukštos kokybės, kiekvienas produktas 3.Gamyklos tiesioginio kainų, Jei jums malonu apsipirkti, nedvejodami kreipkitės į mus Sezoną: Pavasarį, Vasarą, Rudenį, Žiemą.Proga: Kasdien, šalių, drabužių dekoravimas kaip dovana.Stilius: Prabanga, mados, atsitiktinis.Tinka: šiltos žiemos ir drabužių priedai.Šiltas patarimas: 1. Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo, aukščiau matmenys yra nuoroda tik. 2. Prašome dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir pan.Prašome žinoti, kad ten gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą. 3.Atkreipkite dėmesį: kiekvienas iš jūsų, tuo spalva yra ne visai tas pats.Audinio informacija: Ji yra raukšlių atsparus ir kvėpuojantis dėl savo lanksčios struktūros.Jis tinka dažnam ir ilgalaikiam naudojimui su savo audinio savybė, kuri neturi sverti.

Redaktoriaus Pastaba:

Medvilnės gamtos kumaşıyla elegancija ir patogumas jūs ieškote už tai drysuit viename!Vasaros dienos surinko po bus dalis šio modelio, Šiaudų Maišą ir Medvilnės şalla kombinleyebilirsiniz.

Audinio Informacija: % 30 Poliesteris, 70 Medvilnės

Modelio matmenys: Dydis: 36, Ilgis: 176 cm Krūtinė: 89 cm, Liemuo: 66 cm, klubų: 96 cm

Ten yra vidutinis "4 cm" skirtumas tarp dydžių.Dydžio Diagramos, kad Ji yra labai drėgmės absorbentas, Tai jaukus ir elegantiškas audinys, Ji yra panaši funkcija; todėl jis turi vandens sugeriamumo iki 120 proc., Tai tinka spausdinti, Išlaiko spalvų gyvas, Tempimas yra dvigubai medvilnės, taip pat dažnai naudojamos krepinio audinio, Tai nereiškia, prakaito ir trunka oro.

PASTABA: PRAŠOME SIPARIŞI VERIRKEN PRODUKTŲ ir MANEKENAS KŪNO IŠVAIZDĄ.FOTOĞRAFTAKI MATMENYS STANDARTAS ÖLÇÜLERDIR.


  • Elemento Tipas: Suknelės
  • Apdaila: Appliques
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Prekės Pavadinimas: TrendShopping
  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Audinio Tipas: Šifono
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai