Veidrodis Naujoviškų Meno Apdaila Apvalios Makiažas Saulės Veidrodis Persirengimo Vonios Kambarys Šiaurės Pirminių Spalvų Sienų Lipdukai Kabo Veidrodis


Žymos: veidrodėliai saulės isuzu, senovinių karališkosios veidrodis, veidrodis kišenėje, ika sienos veidrodis, nuotrauka veidrodėliai, miracullum sienų lipdukai, aukso veidrodis, inovacijų afrika, kanados dekoras, dekoro šiaurės.

€9.22 €10.60
  • Yra sandėlyje
  • w121323


Veidrodis Naujoviškų Meno Apdaila Apvalios Makiažas Saulės Veidrodis Persirengimo Vonios Kambarys Šiaurės Pirminių Spalvų Sienų Lipdukai Kabo Veidrodis

1. Sienų apdaila pakabukas kūrybos Šiaurės šalių sienos kabo veidrodis kambarį miegamojo sienos kabo kūrybos namų reikmenys

❥(^_-) Produkto Aprašymas ❥(^_-)

Funkcijos: 1. Puikus dizainas: aukštos kokybės ir patvarus plastikinis rėmas gali būti naudojama siekiant sukurti temą sienos bet kurioje kambario ar vonios pakabukas apdailos derinys.

2. Taikymo produkto: Visi stalviršiai yra tinkami jūsų vidaus apdailos, padaryti jūsų gyvenimą ir daugiau ryškus ir patogus jūsų gyvenime.

3. Medžiaga: produkto prisitaikyti prie dabartinės tendencijos, priimti naujas PP medžiaga, geometriniai piešiniai, retro įkvėpimo ir neutralios spalvos vynuogių sąlyga dizainas, beskonis, stiprus, nėra lengva sugadinti

4. Sutaupyti vietos: pakabinti jį ant sienos, neatsižvelgiant iki savo poziciją ir teikiant puikų aptarnavimą.Kartu su įrenginiu, veidrodis, jūsų gyvenime yra daugiau stiliaus, ir produktas yra paprasta naudoti.

5. Valymo apsauga: gera subtilus gaminius su minkštu drėgnu skudurėliu

2.10" Šiaurės Saulė Veidrodis, Geometrija, Phnom Penh, Sienos Veidrodis Veidrodis Salonas Sienos Meno Tualetas, Vonios Kambarys

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Geometrinis Saulės Veidrodėliai

Medžiaga: plastikas + stiklas

Dydis: vidinis apskritimas 11*11cm

Išorinis apskritimas: 25.5*25,5 cm

Pakavimo sąrašas:

1* geometrinis saulės veidrodėliai

❥(^_-) Vaizdo Ekranas ❥(^_-)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.


  • Prekės Pavadinimas: AIHOME
  • Formos: Geometrinis saulės veidrodėliai
  • Tipas 2: Sienų apdaila pakabukas
  • Medžiaga: Medinės
  • Tipas: Sienos Veidrodis
  • Modelio Numeris: SIENOS
  • Pavadinimas: Šiaurės Saulės Veidrodėliai


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai