Neewer USB Įrašymas Mikrofonas Langai su Pakaba Žirkliniai Svirtimi Cardioid Studija Įrašymo Vokalas Balso "YouTube"


Žymos: kamera microfone, hifi mikrofonas, usb, shure sm58, microphon stendas, microphon, grupė mikrofonas, "flash" neewer, usb stick, hackintosh pc, myphone micro usb.

€22.61 €25.12
  • Yra sandėlyje
  • w121467


Neewer USB Mikrofonas Windows " ir "Mac su Stovu, Shock Mount, Pop Filtras,Rinkinys, skirtas" Transliavimo ir Garso Įrašymo (Juoda/Mėlyna Juoda)

Pastaba:

1. Kompiuteris ir phantom maitinimo adapteris nėra įtrauktas

2. Kondensatoriaus Mikrofonas veikia tik su prietaisu, kad galėtų suteikti pakankamai galios(reikiama Įtampa:5V) tai; Kai, susijusių su stalinis kompiuteris, Mikrofonas gali būti naudojamas atskirai; Kai sujungti su nešiojamuoju kompiuteriu, prijunkite nešiojamąjį kompiuterį prie elektros lizdo arba naudoti 48V phantom power gauti pakankamai galios, jei garso nėra aiški ir pakankamai didelis.

NW-7000 USB Mikrofonas

Gali būti naudojamas Mac be įdiegti tvarkyklę ir "Windows 2000 " /XP"/7/8/10/ "Vista" sistemos;

Stiprus galia, be iškraipymų, mažas energijos suvartojimas;

Naudoja cardioid pikapas modelis su kondensatoriaus kapsulė, sumažinti fono triukšmą ir izoliuoti pagrindinis garso šaltinis, pabrėždamas rezultatų su sklandžiai dažnių diapazonas diapazonas

Plug-and-Play, nereikia įdiegti bet kuris vairuotojas; Idealus pasirinkimas vokalas, instrumentai, podcast, asmens įrašus ir pažįstamas situacijas.

NW-35 Svirtimi

Visus metalo konstrukcijos, tvirtas ir patvarus

Reguliuojama rankenos gali būti nusimesti, ir jūs galite lengvai nešiotis

Tvirtinimo apkaba, galite pridėti prie stalai, rašomieji stalai, lentynos, vitrinos ir kt

Pratęsti iki 27.56 cm/70 cm

USB Kabelis:

Ilgis: 4 kojos/1,5 m

Diegimo Žingsniai:

1.Įdiegti stovėti pakaba stalo krašto, stora ji; Įdėti apatinę dalį įrašymo mikrofono stovą į skylę stovėti apkabos, koreguoti savo poziciją, stora ji.

2.Varžtas šoko ant kalno viršaus dalis įrašymo mikrofono stovą; Nustatyti mikrofoną shock mount pigesniu klipas shock mount.

Savybės:

KOMPLEKTĄ SUDARO: (1)NW-7000 Kondensatoriaus Mikrofonas, USB(Black/Blue), (1)Reguliuojama Pakaba, Žirkliniai Svirtimi ir Tvirtinimo Gnybtas, (1)Pop Filtras, (1)Juoda Shock Mount, (1)USB Kabelis(Mėlyna), (1)Kamuolys-tipo Stabdžių-vėjo Putų Kepurė

NW-7000 USB KONDENSATORIAUS MIKROFONAS: Naudoja cardioid pikapas modelis su kondensatoriaus kapsulė, sumažinti fono triukšmą ir izoliuoti pagrindinis garso šaltinis; Plug-and-Play, nereikia įdiegti bet kuris vairuotojas; Idealus pasirinkimas vokalas, instrumentai, podcast, asmens įrašus ir pažįstamas situacijas

NW-35 REGULIUOJAMAS SVIRTIMI: reguliuojamo žirkliniai stovas su tvirtinimo gnybtas pagamintas iš visos metalo konstrukcijos, tvirtas ir patvarus; reguliuojamos rankenos gali būti nusimesti, ir jūs galite lengvai nešiotis; tvirtinimo apkaba, galite pridėti prie stalai, rašomieji stalai, lentynos, vitrinos ir kt; Tinka bet kokio parduotuvės, šeimos, stažuotės, studijos, transliacijų ir TV stočių ir pan.

METALO SHOCK MOUNT: Funkcijos reguliavimas su fiksavimo rankenėlę ir gali veiksmingai sumažinti tvarkymo garsų; rutulys-tipo stabdžių-vėjo putų bžūp gali apsaugoti mikrofonas su vėjo trukdžių ir dainininkų " nerija

PLATUS SUDERINAMUMAS: Gali būti naudojamas su " Mac "be įdiegti tvarkyklę ir" Windows 2000 "/XP"/7/8/10/ "Vista" sistemos, Stiprus galia, be iškraipymų, mažas energijos suvartojimas

1 x NW-7000 Kondensatoriaus Mikrofonas, USB(Black/Blue)

1 x Reguliuojama Pakaba, Žirkliniai Svirtimi ir Tvirtinimo Gnybtas

1 x Pop Filtras

1 x Shock Mount

1 x USB Kabelis(Mėlyna)

1 x Kamuolys-tipo Stabdžių-vėjo Putų Kepurė

Mėlyna vieną:

Juodas:


  • Rinkinys Tipas: Multi-Mikrofonas Rinkiniai
  • Naudoti: Kompiuterio Mikrofonas
  • Rele: Kondensatoriaus Mikrofonas
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Funkcija 1: Mikrofono Stovas
  • 4 funkcija: USB Kondensatoriaus Mikrofonas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: neewer
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: 40093850 40093851
  • 2 funkcija: Mikrofonas kompiuteris
  • Stilius: Gooseneck Microphone
  • 3 funkcija: kondensatoriaus mikrofonas
  • Polar Modeliai: Cardioid


Kovalenko Katyushka
2020-11-24
5/5
Not afraid to go wrong, from the best stores on AliExpress. There was communication with the seller at all times, besides that the product arrived just a few days after you made the purchase, I'm just surprised. The microphone sounds great and looks quality (as well as all the accessories that come).
Axvtosh05
2020-10-14
5/5
Wonder, it's just as they describe it, it also came in an excellent time, highly recommended, now to prove it.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai