Kalėdų Spalvingas Mielas Kamuolys Barzdos Plaukų Puošimas Ornamentais Veido Plaukų Clips, Moterims, Vyrams, 12 Kalėdų Kamuoliukus + 12 Varpai


Žymos: naujagimių plaukų papuošalai, vyrams barzda roller, blythe plaukų papuošalai, barzda papuošalai viking, hipster barzda papuošalai, granulių plaukų papuošalai, barzda kalėdų papuošalai, barzda papuošalai australija, švenčių barzda papuošalai, baroko plaukų papuošalai.

€3.39 €4.99
  • Yra sandėlyje
  • w121954


Produkto Aprašymas: Medžiaga:Plastikas, Metalas Kalėdų Kamuolys, Skersmuo:2cm / 0.78 Savybės: Kalėdų Kamuolys, Skersmuo: 2cm / 0.78. Kiekviena barzda ir ūsai ornamentas yra įrengta mini-klipo pabaigoje, kad siūlo įmonė, plaukai-saugi rankena puikiai tinka plaukų visas ilgis ir tankumas.Šių barzda papuošalai gali būti dėvimi tie, kurie trumpą ar ilgą veido plaukų, taip pat moterims, kurie nori nešioti cw arba šukuosena.Nuostabus barzda papuošalai ir gražus dovanos su jūsų draugas, tėvas, senelis, ar kas nors norėtų cosplay Santa Claus.Ir moterys nori nešioti cw arba šukuosena.Ryškios, gyvos spalvos varpai ir niekučius parodyti Kalėdų dvasia, o ar gerai puošti savo barzda ir pateiks jums naują, žavinga išvaizda.Pareikšti šypsosi šeima ir draugais, Kalėdų, Naujų Metų Dieną, bjaurusis džemperis šalis, cosplay, biuro ir socialinių įvykių ar kitų šalių.Pakuotė: 1Set x Barzda Papuošalai(12 Kalėdų Kamuoliukus + 12 Varpai) Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.


  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: HW1332
  • Tipas Didmeninės: No
  • Skaičius, Vnt: 24pcs


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai