"Porsche MACAN Juoda Sunkiųjų Krovinių Grindų Kilimėlis-Visi Oro Kamieno Apsaugos, Patvarus HD TPO Tinka" Porsche MACAN 2017 m. 2018 m. 2019 m.


Žymos: Macan, bose "porsche", "porsche cayenne", bamperis guard, tpo suvirintojas, cayenn, 718 kaimanų, lcd volvo, 718 anglies, "porsche cayenne" custom, cx3 mazda.

€20.67 €29.12
  • Yra sandėlyje
  • w12258


Produkto transportavimo instrukcijas:

Valcavimo-up produktai: gabendami valcavimo-up produktai yra keletas raukšles, tačiau jie yra didelių gabaritų ir brangiai kainuojančio transporto.Rekomenduojama tiems, kurie protas raukšlėtis, bet don ' t care, apie kainą.

Lankstymo produktai: Sulankstomos produktų veiksmingai sumažinti produkto tūrį ir labai sumažinti transportavimo kaštus.Tačiau trūkumas yra tas, kad ji bus sukelti raukšles.Žinoma, yra būdų, kaip susigrąžinti daugumą šios raukšlėtis.

Raukšlėtis gydymas: gavęs prekes, priploti raukšlėtis su sunkių daiktų, pagal nurodymus, ir tada pamerkti jį į karštą vandenį, kuris turės gerą atkūrimo efektą.

Prekių pervežimas trunka ilgą laiką, ir ypatingomis aplinkybėmis, neišvengiamai turi įvykti.Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su klientų aptarnavimo darbuotojams kaip galima greičiau, mes suteiksime jums tinkamą sprendimą per 12 valandų.Produkto Aprašymas * Magistraliniai Apsaugos Kilimėlis Tinka " Porsche MACAN 15-19

* Puikiai tinka, patvarus ir praktiškas. * Prekės Būklė:100% visiškai Naujas * Medžiaga:Gumos Polimerų * Spalva: (Kaip Nuotraukose) * Itin Patvarus Gumos Polimerų aukščiausios Kokybės bet kokiomis Oro Linijinių Krovinių Šis premium kokybės įdėklas yra įrengta briaunotos dizainas, kad bus gaudyklė, vandens, sniego, purvo ir nuolaužų neleidžia jiems pasiekti savo originalios grindys.Pagautas nuolaužos gali būti lengvai išsiųsti pašalinti motina ir skalavimo jį.Tai veikia ypač gerai lietingą ir/ar snieguotas oras. * Teminiai Tinklelis Ši kieta guma yra pastatytas, kad atlaikytų sąlygomis, pvz., tvarkymo sunkiųjų gera, sporto įranga, įrankiai, sodo reikmenys, ir daugiau visi kartu apsaugoti jūsų originalaus bagažo skyriaus grindys.

Vežimas: Mes išsiųsti siuntinį kuo greičiau Apdorojimo laikas būtų pratęstas, jeigu yra karšto prekybos sezoną,nieko prašome susisiekti su wit mums.Garantija:

Visos Prekės Yra Siūloma 1 Metus, Jei Yra Tam Tikra Problema, Su Produktais, Prašome Siųsti Jį Atgal Į Mus, Grąžinamoji Išmoka Bus Suteikta Paypal Arba www.ylakiuglobosnamai.lt Sistemos Ar Siunčiant Visiškai Naujų Daiktų, Dar Kartą.Jokių Problemų, Prašome Susisiekti Su Internetinio Pardavėjo.

Atsiliepimai: Mes vertiname kiekvieno kliento. 1.Jeigu esate patenkinti užsakymą,prašome palikti mums visus 5 žvaigždučių gerų atsiliepimų . 2.Jei turite kokių nors problemų su sklypo, prašome susisiekti su mumis su užsisakyti pranešimą per pirmąjį,mes stengiamės išspręsti problemas.


  • Užpildymo Medžiaga: Sintetinio Pluošto
  • Medžiagos Tipas: TPO
  • Prekės Pavadinimas: YEHUA


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai