Shimano Ultegra Di2 2x11-greičio Front Derailleur FD-R8050 Braze On


Žymos: shifter "shimano", shimano di2, derailleur di2, dviračių ultegra, shimano ultegra 14000 xsd, pakeisti ultegra 6800, priekiniai shifter, shimano fe front derailleur, ultegra, derailleur galiniai.

€172.28
  • Yra sandėlyje
  • w123363


Shimano Ultegra Di2 2x11-greičio Front Derailleur FD-R8050 Braze On

Front derailleur įtraukti šiuos naujus kabinos funkcijas.Elektroninių front derailleur yra kompaktiškas ir skirtas apsaugoti perkėlimas operacijos atveju avarijos.

Viskas, ką jums reikia padaryti jūsų ride savitai tavo: Shimano Ultegra Di2 2x11-greičio Front Derailleur FD-R8050 Braze On

Naujoji Ultegra R8000 serijos atsižvelgiant mūsų rider-tuned filosofija į kitą lygį, su platų komponentai, mechaninė kinta, elektroninių perkelia (Di2) ir time trial / triatlonas.

PAMATINIO sprendimo-R8050 front derailleur numato itin sklandžiai keičiasi.Ji nepriekaištingai juda jūsų grandine aukštyn ir žemyn, be papildomų pastangų.Rezultatas yra perėjimas, kad būtų tiksli ir tiesiogiai, be jokių vėlavimų.Front derailleur skirta dirbti greitai ir sklandžiai pereita pagal aukštus minti pedalus sukimo momentą.Derinant su re-suprojektuoti crankset, front derailleur buvo pertvarkyta, kad tilptų plačiau pavarų pikis neprarandant keičiasi.

Savybės

Ergonomiškas perkelia veikti be streso

SHIMANO sinchronizuoti shift

Rasė ištvermės mažiau žalos sutrinkite

Greitai ir sklandžiai, priekiniai perkelia "pagal" high minti pedalus sukimo momentas

Teigia, kompaktiškas ir sklandžiai išvaizdą

Produkto savybės

Naudojimas: Road

Grupė: Ultegra Di2

Modelis: FD-R8050

Medžiaga:Aliuminio/Plieno/CFRP

Montavimas: Braze On

Veiksmas: Down-Swing

Įrankio priekinė dalis: 2-greitis

Pavara, galinis: 11-greitis

Aukščiausia pavara dantys: 46-53T

Iš viso talpa: 16T

Suderinama Grandinės: HG-EV 11-greičio / HG slýgiui-X-11-speed

Grandinės buvimo kampas: 61-66°

Grandinės linija: 43.5 mm

Suderinama: EW-SD50

Master unit: Nr.

Firmware update E-vamzdis Projektas: Taip

E-vamzdis uosto (vnt.): 1

E-vamzdžio jungtis (vnt): 0

Svoris:132g

Taikymo sritis pristatymo

1 Ultegra Di2 2x11-greičio Front Derailleur FD-R8050 Braze On

Apkaba juostos adapteris SM-AD91-L 34.9 mm arba SM-AD91-MS 31.8/28.6 mm neįskaičiuotos!

Technologijos

Shimano RD Šešėlis

Mechanizmas galinis derailleur, "SHIMANO" ŠEŠĖLIS RD, skirtas labiau agresyvus žirgais.Jo super žemo profilio dizainas, neša daug naudos.Dėl savo žemo profilio ir vienas įtampą statybos, derailleur nėra hit grandinės likti grubus jojimo sąlygas.Rezultatas-sklandus ir tylus veikimas.

SEIS SHIMANO ELEKTRONINIŲ PAŽANGI SISTEMA

BIAS novatoriškų shift technologija vis dar remiasi "SHIMANO" INDEKSAS SISTEMA (SIS ii), kuri pasirodė esanti aukščiausios pavarų perjungimo charakteristikos per metus.Didelis skirtumas yra tas, kad šiuo atveju, judėjimo veiksmai, numatyti elektronika, o ne mechanika.Ši elektroninė perjungimo sistema buvo plačiai išbandyti per pastaruosius dvejus metus keletas profesionalių lenktynininkų visomis sąlygomis galima, pvz., lietaus, purvo, žemų temperatūrų, lopyti akmens keliai ir jų visų šių tuo pačiu metu.Perkėlimas atliekamas tiesiog paspaudus mygtuką.Ne galios reikia pamainą, kuri suteikia didelių privalumų, nes ji yra lengviau dabar, kad visada saugo stora rankena rankenos ir išlaikyti jūsų koncentracija jojimo, o ne dėl keičiasi.Shift sistema leidžia tiksliai ir lengvas perkėlimas sunkiomis aplinkybėmis, pavyzdžiui, kai jūs turite šaltų rankų ar kai esate visiškai išnaudotos.Be to, vykęs spektaklis bus niekada būti veikiama užterštos arba ištempti laidus nuo perjungimo signalas perduodamas elektroninėmis priemonėmis.Veiklos mygtukai veikia panašiai, mechaninė Dual Kontrolės Svertų, todėl jums nereikia perprogramuoti savo mintis dėl naujos sistemos.

E-Vamzdis

E-Vamzdis platforma siūlo optimalų lankstumą, savo dviratį.E-VAMZDIS perduoda interaktyvus signalus ir maitinimo kiekvieną dalis "Plug & play" ryšį.E-VAMZDIS nėra rūdžių, ne ruožas, ne užšaldyti, o tai užtikrina pažangi mažai priežiūros.Ir SM-PCE1 užmezga ryšį tarp KOMPIUTERIO ir komponentai atnaujinti firmware.Skaitmeninio prietaiso buvimo naujausią versiją atnaujinti firmware pagerinti funkcija.

Sinchroninis-Shift

"SHIMANO" Sinchronizuotas "Shift" yra nauja funkcija pristatyta Shimanos elektroninių kelių groupsets, skirtos supaprastinti įrankių pasirinkimas ir sumažinti sprendimų priėmimo lenktynių situacijose.Važiuojant maksimaliu pajėgumu, sprendimų priėmimo gali būti sumažėjusi.Mažiau pabrėžia, ant rider ir mažiau sprendimus raitelis turi padaryti, tuo mažiau klaidų, jie bus padaryti.Todėl "SHIMANO" Sinchronizuotas "Shift" yra skirtas pasirinkti kitą didžiausia ar mažiausia pavaros santykis nepriklausomai nuo to, ar pavaros perjungimas turi būti priekyje arba gale derailleur.

Du SHIMANO Sinchronizuoti Shift režimai bus galima rasti:

Pilnas SHIMANO Sinchronizuoti Shift: front derailleur reaguoja remiantis galiniai derailleur perėjimą veiksmų.Iš esmės tai reiškia, kad, kai çjungta, nebereikia dviejų atskirų pavarų perjungimo rankenėlės kontroliuoti priekiniai ir galiniai derailleurs, du mygtukai, vienas shifter bus kontroliuoti abiejų derailleurs.


  • Tipas: Front Derailleur
  • Modelio Numeris: FD-R8050
  • Kilmės: JP(Kilmės)
  • Pavaros: 22 Greitis
  • Medžiaga: LYDINYS
  • Sudedamosios dalys: Derailleurs


Murmoo12
2021-01-20
5/5
great
Axmbitionless 82
2020-12-16
5/5
Haven't fitted to bike yet. But item is genuine. Shipping damage appears to impact only the box. I think the seller should use a firm box instead of the flimsy shimano one. Factory sealed with booklets.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai