Philips H4, H7 9003 Lenktynių Viziją +150% Daugiau Ryškumo Automatinis priekinių Žibintų Hi/lo Pluošto Halogeninės Lempos Ralio Veiklos EEK, Pora


Žymos: 24 v sunkvežimis, peterbilt, osram h7 hl, aukso h7 lemputės, pora philips h7, th8a, h4, halogeninė lemputė h4, automobilio pritaikymas priedai, h7 hid.

€27.51 €39.30
  • Yra sandėlyje
  • w124897


Savybės:

Skaitykite toliau ir greičiau reaguoti su iki 150% daugiau ryškumo

Važiuojant naktį, jūs turite labai gerą matomumą.Toliau galite aiškiai matyti, kad greičiau galima reaguoti į tai, kas pasirodo ant kelių.Philips RacingVision priekinių žibintų padidinti savo matomumą iki 150% daugiau ryškumo.Jums pripažinti kliūtis savo kelią anksčiau nei su kitais, mažiau galingas, halogeninės lemputės.Taigi jums mėgautis sukurti saugesnį, labiau malonią kelionę.

Viena ryškiausių lemputes puikus šviesos našumą

Geresnis, ryškesnis šviesos, galite atlikti geriau ant kelio.Su savo optimizuota didelio tikslumo gijų geometrija, iki 13-bar aukšto slėgio dujų pildymo, didelio tikslumo chromo danga ir aukštos kokybės UV-Kvarco stiklo, Philips RacingVision žibintai nustatyti naują standartą, automobilių apšvietimas.Inžinerijos veiklos ir matomumą, šie žibintai galima labiau atsipalaidavę, kontroliuoja ir įdomus vairavimo patirtį.

Ryškesnis šviesos sporto vairuotojai

Sporto vairuotojai tikisi daugiau rezultatų iš savo automobilius.Pareikšti iki 150% daugiau ryškumo, kelyje, Philips RacingVision lemputės yra pripažinta, kad suteikti jums įdomus patirties, tiek kelyje, tiek bekele.

Spektaklis-tai daugiau šviesos ir ilgesnį gyvenimą

Philips X-tremeVision plius žibintai yra pagaminti puikų našumą, gaminti iki 130% ryškesnis šviesos, nepažeisdamas gyvenimą.Iki 450 valandų*, Philips X-tremeVision naudojimo laikas yra žymiai didesnis nei konkurentų sprendimus, daugiau šviesos kategorijos. (*H4 ir H7 išbandyti 13.2 V standartinė įtampa)

Ryškesnis apšvietimas reiškia, jokių netikėtumų ir sustiprintos kontrolės

Važiuojant didesniu greičiu, dėl prastai apšviestoje šalies keliuose, turite pasikliauti našumą žibintai.Kai jūs esate susiduria su netikėta pavojus, reakcijos laikas yra viskas.Net padalinti sekundžių gali padaryti labai svarbus skirtumas, kad jūsų saugos.Aukščiausios šviesos našumą Philips RacingVision žibintai padės jums atpažinti pavojingas situacijas, greičiau ir likti idealiai kontroliuoti savo transporto priemonės, nepriklausomai nuo kelio sąlygų, su kuriomis susiduriate.

Patobulintas šviesos kontrasto sukurti saugesnį, labiau jaudinantis ratai

Vaizdo įgūdžiai yra stumiama į riba, kai važiuojate naktį.Prasto apšvietimo sąlygomis, arba kai jums kyla šviesos nuo kitų transporto priemonių, jūsų gebėjimas kontrastas tarp objektų yra gerokai sumažintas.Tai tampa sunkiau pastebėti kliūtis, tokias kaip pėsčiųjų kelyje.Konkrečios spalvos temperatūra Philips RacingVision žibintai (galima H4 ir H7) leidžia jūsų akis sutelkti geriau ir suvokti kontrastų per atstumą.Kad daro jus saugesnę eismo dalyvių.Ir su savo ribos padidėjo, vairavimas sutemus yra dabar labiau įdomi patirtis.

Atsižvelgiant į aukštos kokybės standartus ECE sertifikavimas

Galime pagaminti geriausius savo klasės "Philips" produktų su Originalios Įrangos Gamintojo rinkoje ir antrinėje rinkoje.Pagamintas iš aukštos kokybės produktus ir išbandyti aukščiausios specifikacijos, mūsų produktai yra sukurti, siekiant kuo labiau padidinti saugumą ir komfortą mūsų klientams " vairavimo patirtį.Visą mūsų produktų asortimentą, yra kruopščiai tikrinamas, kontroliuojamas ir sertifikuotą (ISO 9001, ISO 14001 ir QSO 9000) didžiausią ECE reikalavimus.Paprastai tariant, tai yra kokybė, kuria galite pasitikėti.

Stiprus kelių-juridiniai žibintai, dėl tamsesnės sąlygos

Vairavimas žiemą yra iššūkis.Tačiau aistringi vairuotojai, kaip turi būti išbandytas.Per tuos atšiaurių žiemos mėnesius, jums reikia žinoti, žibintai yra iki darbo.Kaip jums būtų prisitaikyti prie wintery keliai renkantis žiemines padangas, taigi jums turėtų paklausą geriausią matomumą važiuojant šios tamsesnės, labiau pavojingomis sąlygomis.Philips RacingVision priekiniai žibintai suteikia jums daugiau kontrolės sunkiausias sąlygas,, todėl jūs galite nerimauti mažiau apie kelių ir mėgautis kiekvieną važiavimo.

PAKUOTĖ

-Elementus, bus tvarkomos ir saugomos gerai. -Jei neturite specialaus reikalavimo, pakavimo, prašome susisiekti su mumis.VEŽIMAS

-Visi daiktai bus išsiųsti visame pasaulyje. -Visi daiktai bus išsiųsti per 2~4 darbo dienas (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir Švenčių) po jūsų apmokėjimo gavimo ir išvalytas. -Visi daiktai bus išsiųsti jūsų užsakymą adresą , todėl prašome įsitikinkite, kad mums pateikti teisingą, tikslią, išsamią pristatymo adresą. -Muitinės pareiga yra pareiga ir atsakomybė pilietis savo šalyje, kad pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir muitinės pareiga buvo patirtos. -Dauguma straipsnių bus išsiųstas www.ylakiuglobosnamai.lt Standartinis Pristatymas . -Laivybos laikas, kaip sekti stalo bus jūsų nuoroda.


  • Produkto Išryškinti: 150% daugiau ryškumo
  • Paketas Apima: 2 lemputes
  • Modelis: H4(9003/HB2), H7
  • Sertifikatai: ECE, DOT
  • Prekės Pavadinimas: philips
  • Kad Tilptų: Priekinis žibintas, aukštos artimąsias
  • Galia: 60W
  • Garantija: 1 Metai
  • Numeris: 12342RV, 12972RV
  • Įtampa: 12 V


Skyline 182
2020-10-29
5/5
Very fast delivery, but sending a day on the 7th... Until I checked, the packaging is good, it is written made in Poland
Waldecijunior
2020-11-05
5/5
A +++ Seller !!!
Liron084
2021-01-30
1/5
Not like other original looks clear more than this. High Beam is bad.
Vinipyh095
2020-09-24
5/5
Delivery very fast, to test. Serious seller

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai