1Pair ZTTO MTB Vairas Tvirtinasi Silikono Gelio Užraktas, Anti slip Tvirtinasi juostos galuose MTB kalnų Sulankstomas Dviratis, dviračių dalys, AG15


Žymos: dviračių dalys, didelis, dviračių brompton, bicycl rankenos, antikvarinis dviratis, dviračių priedai bendrieji, dviratis bmx, mtb spaustuvai orabge, dviratis mtb, dviratį užraktas, dviračio rankenos paminkštintas rankenos.

€5.47 €7.29
  • Yra sandėlyje
  • w12532


ZTTO DVIRAČIO RANKENOS AG-15

Modelis: AG-15

Medžiaga: Aliuminio Lydinys+ Silikagelis

Spalvos: Raudona, Juoda, Geltona-Žalia, Paleturquoise

Ilgis: 13cm

Plotis: 2.2 cm

Svoris: Apie 131g

Push-stilius pabaigos žvakės įtraukti.

Ypatybė:

[PUIKUS DIZAINAS]

Į ZTTO AG-15 Spaustuvai pateikti spaustuvai, kad lengva laikyti ir ant jaučiasi puikiai teisę out of the box.Didelis, O šonkauliai paleisti visoje rankena modelis puikus valdymas, kai jums reikia.

[PUIKUS MEDŽIAGA]

Mes naudojame aukštos kokybės TPR medžiagos geriau ilgaamžiškumo, komforto ir efektyvumo.Aviacijos klasės aliuminio lydinio fiksavimo žiedą ir pabaigoje žvakės niekada nebus surūdijęs ir saugi, spaustuvai, sandariai.

[LENGVA ĮDIEGTI IR PAŠALINTI]

Pavargę įdiegti ir pašalinti tradiciniai tvirtinasi?Dvigubas Užraktas-dizainas leis įdiegti ir pašalinti labai paprasta, tai taip pat padės rankenos buvimas reikiamoje vietoje ir niekada pasukti ar perkelti.

[PIRKTI]

Visiems spaustuvai, mes suteikiame pusės metų garantiją.Jei jūs patenkinti visų gedimų, problemų, prašome susisiekti su mumis ir atsiųsti mums nuotrauką įrodymų.Mes jums grąžinti pinigus ar naujas produktas, be abejo.Jeigu turite kokių nors patarimų mums, taip pat galite susisiekti su mumis.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.


  • Plotis(cm): 2.2 cm
  • Medžiaga: Alluminium Lydinio+Silikagelis
  • Ilgis (cm): 13cm
  • Prekės Pavadinimas: ZTTO


Sandy Tavan89
2020-08-25
5/5
Muy buena calidad
Kisa1981
2020-08-27
5/5
Соответствует описанию. Качество хорошее, доставка быстрая
Miguelito Lere
2020-10-09
5/5
Thick, soft-I like it.
Findiklinuri 53
2020-11-21
5/5
excelente

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai