Rankų darbo Keliautojo užrašų Knygelė sąsiuvinis rudos natūralios Odos karvės odos odos dienoraštis derliaus palaidų lapų planuotojas Sketchbook


Žymos: procedūros metu, kulka leidinys sąsiuvinis, lošti oda, leidinys oda, notepad, oda knygos leidinys, e dienoraštis, anime atveju galaxy a10, uf derliaus, darbotvarkė.

€16.52 €17.39
  • Yra sandėlyje
  • w125511


modname=ckeditor

Kelionės Nešiojamojo kompiuterio dydis: Dydis:22x17CM (6.5 * 8.5 inch)

Spalva: kaip nuotraukoje (Atkreipkite dėmesį, kad spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia ryškumas jūsų monitorius ir šviesos ryškumą. )

Kad nešiojamieji kompiuteriai yra pagaminti iš aukštos kokybės pirmojo sluoksnio karvės odos ir rankų odos amatininkas, savo dirbtuvėse.kad nešiojamieji kompiuteriai yra labai patvarus ir unikalus.Po ilgo laiko naudojimo, dangtelio sąsiuvinis taps geriau atrodo.

Mūsų parduotuvėje Kiekvienas Sąsiuvinis yra su daug priedų, pavyzdžiui, pen įrašą,aplinkosaugos ¾enklelis, žymų ir Metalo kampai...pirkėjas gali patikrinti priedai sąrašą žemiau, jei reikia.

Kai esate kelionės, Tai yra gera idėja, kad rašote dienoraštį ir įrašyti gerą laiką .Ir oda nešiojamieji kompiuteriai taip pat yra gera dovana jūsų draugams ar savo vaikams.

Funkcija produkto:

AUKŠTOS KOKYBĖS:Pagaminti aukštos kokybės visiškai grūdų odos karvės odos ir 100g Dowling popieriaus

Nurodo kitaip DRAUGIŠKAS:Daugkartiniai popierius yra pagamintas iš aukštos kokybės 80g amatų popieriaus, Sklandžiai rašyti, nr. rašalo skvarba.

DĖMESĮ Į DETALES:taip Pat Rankų darbo, gerai padarė , ,Kiekvienas Sąsiuvinis yra su daug priedų

DOVANŲ PAKETAS:puiki dovana keliautojas , rašytojas ir vaikams.

Produkto Įtraukta:

1. Odos Sąsiuvinis x 1

2. Odos žymą x1

3. Metalo kampai x4

4. Antspaudas, lipdukas x1

5. Metalo rašiklio laikiklis x1

6. odos keyChainx1

7.Dovanų kortelė x1

Pastaba:

1,Jei pirkėjas reikia pritaikyti logotipą ar pavadinimą spausdinti, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu jūsų užsakymą.

2,Jei pageidaujate, kad dovanų rinkinį,eikite į sekite nuorodą pirkti (mes išsiųsti savo nešiojamojo kompiuterio į plastikinį maišą, jei nėra papildomų payement dovanų pakuotės ):


  • Prekės Pavadinimas: juneTree


Petale22
2021-01-12
5/5
Beautiful, even better than the picture, also the door tiles inside and sacchettino on the last page, great product, maybe the millet purchased product on AliExpress
Jo Sarbach
2020-10-29
5/5
Pure quality, worth every penny!
Lilbeckham01
2020-12-12
5/5
Bloclt is beyond praise, thanks to the seller and the manufacturer!

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai