18pcs/set Saint Seiya Žaislai Pomėgiai, Hobis Kolekcionuojamų Žaidimas Kolekcija Anime Korteles


Žymos: išsamus pokemon pav., medžiaga mitas saint seiya, arkham asylum, nustatyti saint seiya, bandai, saint seya, atveju saint seiya, saint seiya taro, kortelės mega, shun, saint seiya pandora box bronzos.

€10.22 €14.60
  • Yra sandėlyje
  • w125683


Tai yra darbas, kad aš asmeniškai manau, kad yra labai dėmesingas,

Šventoji knyga yra iš tiesų knygą, tačiau tai taip pat yra knyga, iliustracijų forma, nuolatinis pav.

Be jausmą dinamika, ji gali būti siejama tik ir nėra labai intuityvus.

Aš jaučiuosi šiek tiek trūksta kraujo ir aistra Saint Seiya.

Bet padaryti sklypo kortelę, aš niekada rasti gera vieta, kuri gali sujungti visame animacija sklypas.Galų gale, tai buvo nuspręsta pasinaudoti dėmė kovoja, kad būtų paleisti per visą straipsnį.

Kortelės paviršiaus ir kortelę atgal yra visiškai nepriklausomi dizainas.Atsižvelgiant į tai, kad informacijos kiekis, kad vertikali kortelės gali atlikti yra labai nedidelė, tačiau nusprendė naudoti horizontalaus plokštė išbandykite ją, ir bandyti priartėti ir intuityvus jausmas, TV ir žaidimų.

Kortelės paviršiaus dizaino elementas suteikia daugiau nei 10 svarbiausią informaciją, tokią kaip išsamiai vietos mūšio lauke", kurio tikslas yra kova, pergalė ir pralaimėjimas iš abiejų pusių, augimo kovoti su galia, klasikinės linijos, dialogo atkūrimo, ir t.t.

Skaičių žodžius parašė kortelė yra savarankiškai parašyta, ir visą darbą gali būti didesnė kaip 100 000 žodžių.Priimti paveldėjo copywriting, visą animacinio siužeto iš galaktikos žiedą į Palaimos Pure Land yra susijusi kortelės tvarka.Ir add aprašymas gesinimo procesą, kiekvieno mūšio.

Pirmas mūšis-pirmoji bomba buvo sudaryta skalė, kad ir mūšis, kuris Tianma gauti Tianma Audinys buvo žaisti prieš Casio.Kol Douglas pasirodė, kaip finale pirmosios Galaktikos 擂台.Sveiki atvykę į kitą bombą-"Assassin Šventosios Žemės"

Pirmąjį turą sudarė 18 vienetų, kurie visi buvo gazas mirksi metodus, kartu su veidrodį-galutinio paramos procesą.Pristatymas efektas labai geras, tikiuosi, kad visiems patinka.


  • Įspėjimas: no
  • Amžius: Suaugusieji
  • Modelio Numeris: C977
  • Temos: Fantasy & Sci-Fi
  • Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
  • Prekės Pavadinimas: TOLOLO


Mkk 2005
2020-09-15
5/5
very good
Smsmolsi
2020-09-16
5/5
Great

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai