Reguliuojamas Nešiojamų Aliuminio Nešiojamas Ergonomiškas Stalas Stalo Stovas Su Pelės Mygtukai TV PC Stalo Stovi Nešiojamojo kompiuterio Stalo Stovas


Žymos: optimo dp objektyvai, gera mergaitė statusas, optimus apyrankė, pvc lankstymas ranka, pvc htc 10 telefono, optimus sienos menas, pvc oda moto, geras stiklo telefono, pvc gobtuvu moterims.

€29.53 €42.80
  • Yra sandėlyje
  • w126653


1.360 LAIPSNIS REGULIUOJAMAS - Kiekviena sulankstomos kojos yra 3 mygtukai, kurie gali koreguoti ir fiksavimas bet kurioje aukštis ir kampas jums reikia.360°sukasi suteikia didelį lankstumą tiesiog kaip žmogaus.

3.AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA - Pagaminti Aliuminio Slloy - Itin lengvas ir Tvirtas

4.ERGINOMIC DIZAINO - atsisveikinti su nick ir nugaros skausmai žiūri nešiojamas ilgą laiką.Tai visiškai reguliuojamas nešiojamas stendas gali būti sulankstyti butas patogiai laikyti ir leidžia jums naudoti savo kompiuterį labiausiai malonus, pozicija, naudą jūsų sveikatai, ir kad jūs turite laisvas nuo kaklo skausmas ir peties skausmas, kurį sukelia bloga laikysena.

5.MULTI FUNKCINIS - Kompiuterio stalas, rašomasis stalas, eskizų, valdybos, valgomasis stalas, gėlių Stovas ir pan.Naudoti kartų: lova, sofa-lova, stalas, kilimas, pieva, stalas ir t. t.Objektas: suaugusiųjų, vaikų ir visos minios.

Spalva:Juoda

Medžiaga:Aiuminum,Plastiko

Sulankstyti Matmenys:550*260mm

Lankstymo kampo diapazonas:0~360°

Antroji fiksavimo pasukimas 360 laipsnių,patogus naudoti įrankių dizaino ir tiksli skalė,gali būti lengvai tiksliai reguliuoti kampą ir aukštį.

Naudojimo būdas:

Paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką, ant sąnarių,galite reguliuoti paramos ir aukštis,mygtukas yra laisvesnė,automatinė fiksuotas bendras.

Pastaba:

Nenaudokite kintamoji elektros srovė.Nenaudokite kieto objekto, kad NEBŪTŲ subraižyti dažų.

Komplektą Sudaro:

1x Portable Nešiojamas Stendas

1 x Montuojamiems Pelės Dėklas

1 x Instrukcija


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Radiatoriaus Rūšis: Kita
  • Prekės Pavadinimas: ČIURKŠLĖS


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai