KONKA Veido garlaivis Didelės talpos vandens bakas 100 ml Švelnus ir Deap valymo veido garlaivis Elektros spa veido garlaivis Balinimas


Žymos: oro brush, veido garlaivis, veido šveitiklis, rezervuaro viršaus, kz zs5, clipper plaukų, žoliapjovės anlan, drabužis garlaivis, veido spa, veido garlaivis.

€16.35 €35.54
  • Yra sandėlyje
  • w126737


Aprašymas: 1. 100ml didelės talpos vandens bakas, purškimo metu iki 9 minučių, visiškai atverti poras, skatina valiklis pasiekti gilaus valymo poveikį, efektyviai pašalina dulkes, aliejus, spuogai, spuogų, inkštirų, spuogų ant odos paviršiaus. 2. Neigiamas jonizuojamas vandens molekulės yra labai sudrėkintas, ir PTC yra tolygiai kaitinamas, kad vandens molekulės daugiau subtilus ir patogus, su garo temperatūra, kuri yra lengvas ir ne-dirgina odą. 3. Tegul kiekvienas porų būti visiškai sudrėkintas ir ištemptas, minkština nešvarumus ir aliejus, poras ir odos, ir švarus daugiau lengvai ir kruopščiai; odos taip pat gali sugerti pakankamai drėgmės, tuo pačiu metu, turėkite poras atidaryti, sumažinti spuogų atsiradimo, Oda išlieka švieži, sklandžiai ir hidratuoti. 4. Medžiagos saugos, ekologiška ABS medžiaga, lengvas, drėkina, ne-jautrumas, nėra odos kokybę, viena mašina gali būti taikomi visai šeimai. 5. Asmeninį dizainas: nešiojamų rankena, vieno mygtuko atidarymo funkciją, patogu ir paprasta programa;6.150 ° aukštis dizaino, ergonomiškas, daugiau patogią ir visapusiškai garuose veidą. 7. Galite pridėti eterinių aliejų ir lengvai mėgautis aromaterapija SPA, kuris gali padėti nuraminti jūsų nervus, ir skatina gyvybingumą.Garantija:

Mes siūlome vienerių metų garantija produkto.Jei yra bet kokia žala, Mes atsiųsime jums nemokamai dalys, prašome jums ją įdiegti (mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo).Bet jei jis yra pažeistas žmogaus veiklos veiksniais, arba, jei ji yra sunaikinta išorinių jėgų, jums reikės sumokėti kai kuriuos mokesčius.

Dėl odos spuogų ir inkštirų, poveikis bus dar akivaizdesnis, po naudojant aromaterapija. "

Produkto parametrai:

1. Vardinė įtampa: 220V/110V

2. Dažnis: 50hz

3. Įėjimo galia: 280W

4.Vandens rezervuaro talpa: 100 ml

PASTABA:

Jei neturite specialaus reikalavimo, palikite pranešimą, kai užsakymą.

Svarbi pastaba: negalima traukti iš vandens bako, kai yra dar vandens į vandens talpą.Siekiant srauto vandens į mašiną, dugną, vandens rezervuaras, palietė ir vandens gaus iš.Todėl, jei jūs traukti iš vandens bako, kai yra dar vandens į vandens talpą, ten bus vandens kairėje kriauklę.Tai yra normalus reiškinys.Tai nereiškia, kad vandens rezervuaras yra nesandarus.Prašome žinoti.

1.Mes bus išsiųsta per 48hours (darbo dienomis, ne Kinija atostogų sezonai) nuo mokėjimo būti patvirtinta platforma.

2.Mes turime rusų & Jungtinėse amerikos valstijose ir Ispanijos ir Lenkijos& Prancūzijoje & Indonezija Vietos Sandėlyje.Jei norite, greitas pristatymas, Prašome pasirinkti, "laivai iš RU & JAV ir ES & PL & FR arba" jums patiks vietos paslaugą, parama 15 dienų grįžti į vietinį sandėlį, be jokios priežasties, nemokamas PVM mokestis pirkėjams.

3.Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4.Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį, Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5.Pristatymo Būdas, kuriuo mes pasirinkti www.ylakiuglobosnamai.lt Standartinis pristatymas /DHL.

Laikas yra maždaug taip:

Mes atsiųsime tinkamą Kištuko Adapteris, kuris tinka šalyje laivybos adresas:

1.Mes garantija, kad visi produktai yra visiškai naujas, ir teikiame 1 metų garantiją gaminiams.

2.Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

3.Jei jūsų klausimas bus patvirtinta, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai atsarginės dalys,bet ir bet kokios fizinės žalos ar žalos dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi sumokėti dalį pinigų.

4.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

5. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

1.Jei turite kokių nors problemų, apie tai, kad, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2.Jei turite didelį prekybos patirtį mūsų parduotuvėje, prašome palikti mums 3 5 žvaigždučių ir dalintis su savo draugais.


  • Prekės Pavadinimas: Konka
  • Vandens Bako Talpa: 100ml
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: BMK
  • Maitinimo Šaltinis: elektrinis
  • Modelio Numeris: KZ-X6
  • Purškimo Tipas: Karštojo Purškimo
  • Vardinė Įtampa: 220V/110V
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dažnis: 50hz
  • Įėjimo Galia: 280W
  • Tipas: veido garlaivis


Upforit 77
2021-01-31
5/5
It's just like in description, fit very face מבחינת-strength of the vapor וכמות vapor. High speed! Thank you very much.
G Gromoboy
2021-01-11
5/5
Because of the accumulation of parcels in the sorting center of our country, KONKA was very late,

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai