Kempingo Kėdė 3 In 1 Aušintuvas, Sulankstomas Žvejybos Kėdė Nešiojama Kuprinė Kėdė Lauke, Išvykos Pėsčiomis, Žvejyba, Kempingas Įrankių


Žymos: kuprinė išmatose, atgal pack kėdė, atgal pack aušintuvas, kuprinė šaldytuvas, aušinimo ventiliatorius cpu, ventiliatorius apskaičiuoti, kuprinė kėdė, aušintuvas cpu, kuprinė iškylą, kėdė žuvys.

€18.84 €34.26
  • Yra sandėlyje
  • w126789


Universalus 3 in 1: kėdės, izoliuoti aušintuvas ir kuprinė visus į vieną universalus vienetas.-Visų pirma, kėdės, vamzdinių plieno rėmo konstrukcija suteikia tvirtas ir stabilus sėdynės jums ir aukštis išmatose yra puikus, kad jūs galite gauti kojų poilsio.Antra, kaip šaldytuvas, ji turi folija gerai izoliuoti aušintuvas krepšys, kuris gali išlaiko maisto ir gėrimų šalto ar šilto daug valandų.Trečia, kaip kuprinė, jis turi reguliuojamas petnešėlėmis, daug kišenių ir didelės erdvės.

Sulankstoma kuprinė kėdutė yra labai tvirtos ir geros kokybės.Jis yra labai lengvas ir nešiojamų ir tuo pačiu išlieka tvirtas ir stiprus šlovės galite atlikti ir sėdėti, bet kuriuo metu ir bet kur!Jums nebus jaustis sunkus ant jūsų pečių, kai jūs atlieka daug produktų, už dirželiai yra patogūs pagal ergonomiškas dizainas.

Patvarus aušintuvas kėdė yra puiki žvejyba, kempingas, žygiai, žiūrėti sporto renginių, piknikai ir daugiau.Patogus paplūdimys, ballpark ar stovykloje.

Svoris:3.3 LB.Max Guolis Svoris: 330 LB.Nesvarbu, kur jūs einate , jūs visada turite sėdynės poilsio ir kietas gėrimų galima.

spalva: juoda

Medžiaga: oxford medžiaga + pvc

dydis: 36 * 29 * 41cm

Pakuotės Turinys:

1* Kuprinė Kėdė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.Kuprinė Kėdė

Didmeninė ir tiesioginis pristatymas yra sveikintinas.

Tiesioginės pristatymas, galime išsiųsti prekes jūsų klientams

Prieš perkant, prašome perskaityti šį straipsnį atidžiai, siekiant sumažinti nesusipratimų ir padėti mums augti kartu.

1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš vežimą.

2. Jei esate skubiai reikia elementą, jei jūs negalite laukti, kantriai oro pašto paketą iš Kinijos Po, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu, bet jis yra naudojamas, kai transporto vėluoja.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčus, tačiau mes norėtume padėti jums išplėsti savo užsakymo apdorojimo laikas.

3. Galite naudoti visus produktus, po apmokėjimo.Paprastai, mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir siųsti savo paketą-per 48 valandas.Po pakuotėje yra išsiųstas, jis negali būti kontroliuojami jav.Labai priklauso nuo to, tarptautinis transportas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.Jei yra bet koks delsimas, mes stengiamės jums padėti ir leiskite mums žinoti.

4. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums išplėsti apsaugos laiką.

5. Mūsų kaina neįeina mokestis, pridėtinės vertės mokestis, ar kitos išlaidos.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes raginame jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • spalva: juoda
  • Medžiaga: Oksfordo Audinys + PVC
  • Su Cooler Bag: Taip
  • Svoris: 1500G
  • Traukti Masalą Dėklą ar Ne: Taip
  • Max Guolis Svoris: 330 LB
  • Su Peiliai: No
  • Dydis: 36 * 29 * 41cm
  • Modelio Numeris: kuprinė kėdė


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai