Automobilių Šildymo 12V 1500W 3 Skyles Šildytuvas Nešiojamosios Automatinio Šilčiau Žemas Triukšmo lygis Automobilio Lango Stiklo Defroster Džiovintuvo


Žymos: nedidelis lango šildytuvas, vandens 1500w, Ventiliatorius Šildytuvas, kėdė automobilio šildymas, skydelis calefactor 12 v, elektrinis šildytuvas 12v benzinas, automobilių stiklo šildytuvas, automobilių dyzelinis šildytuvas, automobilių atstumiantis 12v, 24v benzinas šildytuvas.

€23.79 €29.74
  • Yra sandėlyje
  • w126919


Savybės:

- Transporto priemonės elektros šildymo defroster, Mini-automobilį, elektros šildymo defroster Greitai, šilumos, energijos taupymo, žemas triukšmo lygis, maži ir dideli šilumos

-Nemokamai sumaišykite, šildytuvo dydis yra mažas, lengvas montavimas, energijos taupymo dėvėjimosi ir plyšimo, mažo triukšmo (beveik jokio triukšmo).

-Mažos energijos sąnaudos, didelis šiluminis efektyvumas, neturi įtakos originalaus automobilio, 40A 10 valandų nepertraukiamo naudojimo neturi įtakos uždegimo, visiškai išspręsta trūksta energijos, kai oro kondicionavimo ir kiti klausimai.

-Naudoti pažangias nacionalinės žaliųjų šildymo kvarciniai šildymo vamzdžiai.Mašina, už visus-metaliniu korpusu.Shell gali būti naudojamas šiluminis poveikis.

-Šaltu žiemos mėgautis šilta, ekologiška naudą, plačiai naudojami, siekiant padidinti automobilių temperatūra, Šiltas šiltas kojas, atšildymo rūko.

-Aukštos šilumos konversijos norma, realaus laiko, šildymas, su plug linija, siūloma jungtis prie pagrindinio elektros tiekimo

Techniniai duomenys:

Medžiaga: varis

Ratai režimas: ne nepriklausoma

Veiklos: šildymo ir vėsinimo vienas

Valdymo režimas: rankinis reguliavimas

Įtampa: 12V

Spalva: Juoda

Dydis: 20*13*7cm/7.9*5.1*2.8 colių

Bruto Svoris:1360g

Supakuoti įtraukta:

1 x 12V 3 Skylės Automobilinis Šildytuvas

Darbo Principas:

1. Šilumos šaltinis šildytuvas yra naudoti atliekinę šilumą variklio aušinimo vandens ir siųsti jį į radiatorius, šildytuvas per vandens vamzdis.

2. Tol, kol variklis ne vilkinti, aušinimo vandens išlaiko "mažų ciklo" su radiatoriaus.Tai kartu su variklio radiatoriaus.

3. Jungtinė.Nes radiatorius, šildytuvas neturi termostatas, šilumos šaltinis gali būti toliau netrukdomai.Ratai iš šildytuvo

4. Vairavimo įrenginys yra maitinamas DC variklis, ir karšto oro, yra pristatomas automobilis per pūstuvas.Tuo pačiu metu, karštas oras taip pat gali būti pristatyti į automobilį.

5. Pašalinti ledą nuo kabina, priekinio stiklo.Yra du vandens vamzdžių jungčių ant vandens bakas prisijungti šildytuvo vamzdis.

6. Vieną kartą ir išeina, vandens vamzdžiai, jungiantys vandens bakas ir variklis turi būti nukirpti, ir tris-taip, švino-iš gumos, vamzdeliai ir stovėti mašinos turi būti pridedamos.

7. Prijungimas, pildymo anti-freeze skysčio ir ištuštinti dujų sistemos ir jungiamosios teigiamas ir neigiamas poliai elektros energijos tiekimo su variklio laidai yra visos priemonės.

*Jeigu operacija nėra atliekama tinkamai, ten bus problemų.

Diegimo instrukcijos:

1. Burnos temperatūra gali siekti 80-100 laipsnių.Oro išleidimo angos turi būti išlaikytas atstumas nuo stiklo taip, kad nebūtų sugadinti stiklo.

2. Galima iš Bakstelėję nagai gali būti nustatomas workbench, arba pusė nagai gali būti nustatytas slepiami vietose.

3. Tai nėra rekomenduojama naudoti saugikliai, kad nebūtų naudojimo saugiklius.Jis veikia srovės ir šilumos išsklaidymo.

4. Naudojant pirmą kartą, jei dūmai atrodo, nesijaudinkite, tai normalu.

5. Siūloma įdiegti ortakyje, pagaminti iš talentingas aliuminio siekiant išvengti degimo plastikiniai gaminiai.

Pastaba:

1. Leisti 0.5-1cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

2. Spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingos šviesos ir ekrane.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.


  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Hcalory


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai