7m Vienas Būdas Veidrodis, Langas, lipni Plėvelė Silver Šilumos Izoliacija Stiklo Lipdukai UV Atmetimo Privatumo Lango Atspalvis, Namų Dekoro


Žymos: namų smart sistema, ritininių užuolaidų užrakto, ritinio užrakto, aklas virbas, alexa durų, šildomi užrakto, užrakto medienos, infraraudonųjų spindulių wifi, elektros roller atspalvis, želdinių užrakto.

€20.13 €22.37
  • Yra sandėlyje
  • w127965


Ar turite, žemiau problemų?

⭐ŠILUMOS IZOLIACIJĄ,ENERGIJOS TAUPYMO ir PAGRINDINIŲ PARAMETRŲ - Vienas iš būdų langų plėvelė blokus iš 85% infraraudonųjų spindulių ir 99% UV spindulių sumažinti išblukimo ir senėjimo interjero baldai.Šilumos kontrolės lango plėvelės gali išlaikyti šilumą žiemą ir išlaikyti jį vasarą, sumažinti dideles šildymo ir aušinimo išlaidos. 15% VLT padeda veiksmingai sumažinti blizgesį. ⭐SAVARANKIŠKAI KLIJAI – Tai lipni langą privatumo filmas yra klijų dizainas, nėra cheminių laida, labai lengva įdiegti, tiesiog įsitikinkite, langų paviršius yra visiškai švarus ir absoliučiai be jokių dėmių.Atminkite, kad naudodami DAUG muilo ir vandens mišinį pamerkti tiek lipnios pusės ir langų.--PRANEŠIMAS:SIDE NUPLĖŠTI IŠ FILMAS TURĖTŲ BŪTI PRIE STIKLO. ⭐STORIS IR AUKŠTOS KOKYBĖS Stiklo plėvelės storis 4 mil langų plėvelė, turi puikias šilumos izoliacijos efektas, su anti-scratch sluoksnis ant paviršiaus, atsparus trinčiai, nebus išnyks, nei lizdinė plokštelė, lengva pašalinti, ekonomiškas ir praktiškas. ⭐PRIVATUMO APSAUGA – Dėmesį apie langų plėvelė privatumą, yra įvairių privatumo poveikis tarp dienos ir nakties.Į vieną pusę langų plėvelei suteikia daug privatumo dienos metu tik ir už stiklo matyti, veidrodžio efektas.Kaip ne šviesos silpnesni, veidrodis poveikis, už stiklo išnyks palaipsniui, o ne žmonės, gali matyti viduje .Kai viduje šviesa yra stipresnis nei už, veidrodžio efektas bus atstatyta.Nepamirškite atkreipti užuolaidų per naktį.

WXSHSH filmai yra prekės ženklas "leader" PASIDARYK pats " (do it yourself) window films.Mūsų geriausia klasės giliai dažai, lakas, ir klijai technologijos padėjo dizainas, didesnis našumas, ilgiau trunkantis filmų, kurie yra vieni iš geriausių rinkoje.pagerina išvaizdą jūsų "windows" ekrano pridedant dizaineris atrodo, tuo Tarpu mūsų "PASIDARYK pats" statinio filmas su puikia šilumos izoliacijos efektas taip, kad energiją taupančių, blokuoja UV spindulius.Namo šilumos kontrolės plėvelės, gyvenimą daro daug daugiau nuostabus!

Mūsų lango stiklo plėvelė yra skirta atneša daugiau komforto ir dienos privatumo į namus.Vienas iš būdų privatumo langų plėvelė su skirtingų spalvų, galite pateikti keli pasirinkimai, kad galėtumėte mėgautis saulės spindulių, nekeliant pavojaus savo patalpų privatumo dienos metu.Į atspalvis filmas suteikia dienos privatumo nors pagerinti išvaizdą jūsų "windows", pridedant dizaineris atrodo, kad išoriniai pastato.Mūsų "PASIDARYK pats" statinio filmas su puikia šilumos izoliacija poveikis gali efektyviai blokuoti UV spindulių ir tuo pat metu laikyti kambario temperatūroje žemyn.Pastabos: 1.Langų plėvelė privatumo poveikis bus skirtingas, kaip šviesa ir kampas pasikeičia. 2.Bendrosios plokštumos fluoroskopijos:į Vieną pusę perspektyva reiškia stiprų šviesos intensyvumas pusės negali pamatyti tamsiąją pusę šviesos, o tai reiškia, kai patalpų lengvosios yra stipresnis nei lauke, žmonės ne galima pamatyti žmonių viduje.Apskritai,žmonės ne nematau žmonių viduje per dieną. 3.Kitokį poveikį tarp dienos ir nakties:išorinis stiklas bus parodyti veidrodis poveikis taip pat saugo jūsų privatumą dienos metu, kai vakare patalpų lengvosios yra stipresnis,tada stiklas ne prarasite veidrodžio efektas taip pat ne žmonės gali pamatyti viduje. 4.Veidrodžio efektas:veidrodis poveikis, mes sakėme, reiškia, ji šiek tiek atspindinti poveikį,nėra visiškai kaip veidrodis. 5.Nuplėškite nugarėlę skaidri apsauginė plėvelė, pasta filmas prie lango ir naudoti savo ranką, paspausti ją iš viršaus į apačią taip, kad jis gali stipriai pritvirtinti prie paviršiaus, įdėti apsauginę plėvelę ant langų plėvelė, prieš valytuvas toli, vandens ir oroburbulai,kelią žalingų langų plėvelė.Su labai šilumos kontrolės funkcija, mūsų kino, savo kambarius ir savo elektros sąskaitas bus palankesnė jums, ir aplinkai.

Matomos Šviesos Pralaidumas:15%

Infraraudonųjų Spindulių Atmestas:85%

Ultravioletinių Atmestas:99%

Paketas:Langų plėvelė x 1

Naudojimo instrukcijos

1. Priemonės ir supjaustyti filmas su papildoma dalis, 1" didesnis nei dydžio jums reikia.

2. Švarus ir šlapio stiklo, kruopščiai,

3. Pašalinti plastikinio įdėklo, mirkymas, lipnios plėvelės pusėje su muiluotu vandeniu

4. Taikyti plėvelės ant stiklo.Pradedant nuo viršaus.

5. Antgalis langams jokių oro burbuliukų ar trūkumus


  • Matomos Šviesos Pralaidumas: 15%
  • Paviršiaus Apdorojimas: Veidrodinis
  • spalva: Blue & Silver
  • Infraraudonųjų Spindulių Atmetimo: 85%
  • Modelio Numeris: Juoda-Sidabrinė Vienas Būdas Filmas
  • Tipas: Stiklo Filmai
  • Prekės Pavadinimas: WXSHSH
  • Dydis: 40/50/60/70/80/90 x 700 Cm
  • Plotis: 40/50/60/70/80/90 cm
  • Ultravioletinių Atmetimo: 99%
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Šilumos Izoliacija
  • Storis: 2mil
  • Ilgis: 7 m/lot
  • Medžiaga: pet


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai